Jump to content

Rafaelo

Фен
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Rafaelo

  1. Здравейте колеги!Имам следното питане:маркуча за високо налягане към рейката има ли клапан и фатално ли е неговото отсъствие?
  2. Колеги и моята кола не подлежи на сервизни акции. Шайбата ми беше в окаяно състояние. Закупих си 2ра ръка за 80 лв. в идеално състояние и сега всичко е ОК.
  3. Здравейте колеги ! Отново проблем. Отскоро ми се появи един скърцащ звук откъм пистовия ремък. Свалих ремъка и този звук изчезна, но ми направи впечатление, че демпферна та шайба бие. Това признак ли е че си заминава?
  4. Колега проблема се проявява само при много яко накисване, така че какво общо може да има софтуера. По скоро го свързвам с проблем с инсталацията. Затова и питам има ли такъв блок и къде се намира той.
  5. Колеги някой случайно да знае къде се намира блока за управление на вентилаторите?
  6. Колеги дали планките за повдигане е удачно да се изработят от полиамид? Поздрави!
  7. Неудобна е позицията за работа, защото помпата се намира в купето над педала на съединителя.Първо се развива изходящата тръбичка за долната помпа, след това маркуча за течността от съда. Развива 4те болта на паланката на педала и си готов. Един от болтовете е доста вляво зад бушонното табло. Трябва да внимаваш при реглажа на хода на помпата, защото това определя къде ще ти отделя педала. Реглаж се извършва от оста на помпата.
  8. Типичен пример на прецакана горна помпа колега. Малко е тегава подмяната, минал съм по този път. Цена на нова марка NISIN е около 150 лв. по спомен. Успех!
  9. Колеги има ли някакво развитие по темата с този шум,и ако има моля споделете какво е решението. Поздрави!
  10. Колега сменяй горна помпа и ще си решиш проблема. Имаш счупени пружини вътре в нея.
  11. ДПФ-а е елиминиран от 1г. и от тогава не съм имал проблем с него.
  12. Колега тази тема съм я чел. За 1 г. откакто съм купил колата не съм имал проблем с вентилатори те. Проблема се появи след вчерашния потоп, и тази сутрин след като изсъхна в гаража проблема изчезна.
  13. Здравейте колеги, Вчера след пороя в Пловдив нещо се накисна по колата и двата вентилатора за охлаждане започнаха да работят постоянно. След няколко рестарта проблема си остана. Тази сутрин проблема го нямаше. Ако някой има идея какво може да е окъсило, моля да сподели. Поздрави!
  14. Колега чувството ти за хумор е добро, но в случая не помага на никого. А се занимаваме с това защото компетентните майстори са рядкост, и все още никой не е диагностицирал проблема с този шум. Поздрави!
  15. Здравей колега! Да попитам дали запуши маркуча с вакума към клапана за управление? Питам защото аз подмених турбо поради завишени разход на масло, но шумът си остана.
  16. Здравейте колеги! Случайно някой да знае какъв номер е лагерът на шайбата на компресора на климатика? Примен започна да ручи и искам да го вземе преди да започна ремонта. Благодаря Ви предварително!
  17. За шума от клипчето иде реч. Но той се чува изцяло от лявата страна. Всички маркучи са здрави, кулера е здрав,а фучи яко.
  18. Здравей колега! Откри ли от какво е този шум, че и аз се боря с него но без резултат?
×
×
  • Създай нов...