Jump to content

Nasko78

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Nasko78

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    HONDA CRV III-2.2I CTDI-2007g
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Смолян

Последни посетители

491 профилни разглеждания
  1. Благодаря колега, ще я сменям след празниците не може така да се кара!
  2. Много благодаря колега за отделеното време и за въпросите които си задал! 1. Съединителя е ЛЮК не знам дали е саморегулиращ. 2.Когато влизат трудно, всичките са така може би първа и задна една идея по трудно, понякога едвам вкарвам първа, трябва да напомпя няколко пъти. А когато си решат влизат супер без да запъват. Забелязал съм, че когато не влизат има доста голям свободен ход на педала/ до средата много мек, след това нормален и отделя почти най долу/ 3.4.Когато не влизат и при изключен двигател и при работещ запъват. 5.Когато колата престой малко време може би понякога една идея по лесно се включват, но като натисна и усетя празния ход на съединителя знам, че ще запъне. Интересно, че по някога, по-време на движение се оправят и влизат супер/ но като го няма празния ход на съединителя/. Според майстора на 100% е горната помпа на съединителя
  3. Благодаря за проявения интерес! Майстора е сигурен, че е горна помпа.
  4. Здравейте колеги! Колата е Хонда ЦРВ 2007г- 2.2 /140кс-дизел/. Проблемът е следния, след смяна на съединителя същия отделя много отдолу и трудно се включват предавките! Върнах я на майстора и същия каза, че вероятно е помпа. Смени отново спирачната течност, изтече доста мътна и същия каза, че и след смяната на съединителя е била същата, и трудно е обезвъздушил системата. След като смени отново течността педала се оправи и по лесно се включваха скоростите. Днес отново същото положение, педала зацепва почти отдолу и трудно включвам скоростите, също така установих, че това се получава като карам колата по надолнище повече километри. Преди да сменя съединителя включваше много лесно предавките, но по някога пак по надолнище при натиск на педала и отпускане се връщаше до половината и трябваше да му помогна да се върне, но се превключваха скоростите. Според вас от помпите ли е и от коя /долна или горна/ как да разбера и от къде да закупя, че съм нов Хондаджия!
  5. Здравей колега, от няколко дни съм собственик на Хонда! Писал си за читав майстор в Пловдив, предстой ми почистване или елиминиране на ДПФ- тъй като ми светна Иконата за филтъра с удивителен, и изобщо не върви все едно няма турбо след 2000 оборота. Ако е удобно ми пиши координати  на майстора. Благодаря ти предварително!

     

×
×
  • Създай нов...