Jump to content

TYordanov

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно TYordanov

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Accord 2009, EX 2.4L, Automatik
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Русе, Козлодуй

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравей, знаеш ли някъде из Русе да изправят вдлъбнатини по купето от градушка без изчукване и пребоядисване. Не ми се иска да й свалям боята. Благодаря ти предварително за помощта

  2. Може ли цени за 45022-TL0-G51 - 2 бр. (предполагагам че под номера се разбира комплект за едно колело) 31110-RL5-A02 - пистов ремък 31170-R40-A01 31180-PNA-J01 (това май са двете ролки на ремъка ама не съм сигурен) И малко помощ, не мога да намеря номера на горивния филтър. Моля те, провери номерата дали отговарят на описанието, да не съм копнал нещо погрешно.
  3. Запазих час в юбико. Дано следващата седмица да имам с какво да се похваля. Може ли офф да питам какво мислите за пробега при покупка на кола на 10г. Има я някак психологическата бариера макар да съм чел и да са ми казвали че са "железни" и не трябва да ме притесняват изминатите километри.
  4. А някой знае ли от кога и защо Слави е спрял да преглежда коли преди покупка. Туку що една любезна женица ми отказа.
  5. Много благодаря, полезна информация, особено ако съм се навил да бия 450км до Варна, отказах се от нея. За другата също е полезно, поне мога да добия предварителна представа преди да отида. Ще се радвам и на други впечатления.
  6. Подкрепям! И все пак успя ли някой да прегледа обявите?
  7. Аз не го искам заради маркировката а заради дистанцията която поддържа от предния. Все пак е помощ в случай че тоя пред теб набие рязко спирачки а ти за стотна от секундата си погледнал настрани. Само за пример: в колона сме и се возя на едно цр-в и в един момент шофьора разчитайки на това че кара бавно и в колона започна да си оправя нещо по радиото при което тоя пред него наби рязко спирачки и с помощта на посочената екстра цр-в-то направо закова на място. Но не ме разбирайте погрешно ако го няма здраве да е. Лошото е че в последно време само комбита излизат с тея две опционални екстри.
  8. Здравейте от може би две седмици чета форума тъй като съм решил следващата ми кола да е accord 8-ма генерация бензин автомат. Спрял съм се на няколко обяви като една от тях е именно варненката от по предния пост. Моля за мнение по посочените обяви, ако някой е имал по близка среща с тях, а и дори да е нямал пак може би ще видите неща които може да ви се струват нередни и аз не забелязвам. https://m.mobile.bg/details/11539236633403404 https://m.mobile.bg/details/11548943418109731 https://m.mobile.bg/details/11553877500539704 И отново: https://m.mobile.bg/details/11552567243773399 Само да добавя, че съм се ориентирал за ниво на оборудване exclusive и много ми се иска да имам и навигация и дисттроник които са опционални за тази версия. Предварително благодаря.
×
×
  • Създай нов...