Jump to content

Deyan Angelov

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Deyan Angelov

  1. Здравейте, +1 глас за горната обява, колегата от Пловдив е голям пич, мисля че внася само CR-V и Accord, моята 8-ца си я купих точно от него миналата година. Имам изминати едва 20к км, но засега само карам и тук там консумативи сменям.
  2. Здравейте, Изпратих си топката за полиране на колега от нашия форум, в olx nickname-a му е "vra4anin", топката стана като нова, ето и снимката след реставрирането: https://prnt.sc/s0c44b Остава сега да претапицирам и кожата.
  3. Аз съм с TypeS, преди време доста търсих някво близко копие на моята, намерих това: https://www.ebay.com/itm/191002908489 Но така и не си я поръчах, не ми изглежда с хубава кожа, но пък може да се претапицира. А някой дали е успял да реставрира своята, по скоро такъв вариант си мисля. Моята в момента изглежда така:
  4. Здравей, И при мен е така, но след всяко палене се рестартира. Не знам дали може да се избегне това. Поздрави!
  5. Здравей, колега, Карам на газ от няколко месеца, като съм изминал около 8к км. За монтаж избрах Markoni, слага Romano и така ми я настрои, че имам чувството, че върви по-добре от бензин. Разхода е според шофирането, може да варира от 9 до 11/100 за извънградско, но аз съм с ръчна скоростна кутия.
  6. И аз обмислям да пробвам маслата на yacco, но все още търся правилния избор. Някой ако е ползвал на Yacco маслата, моля да сподели впечатления и какво точно ползва. Благодаря!
  7. Моят разход варира между 8-8.5, не мисля че карам особено спокойно с 2.4 ръчка - магистрала 130-150, първокласни 110-120. Това ми е разхода, като се има впредвид, че 90% е извънградско. Разход: 8,34 л/100 Изминато разстояние: 5 706 км Общо заредено: 475,85 л. Скоро ще видим как ще се справя и на газ :).
  8. Здравей, Може ли цена за: - 08L96-TL0-600 - CARGO NET - 1 бр. - 08U92-TL0-610A - GEAR SHIFT KNOB 6MT METAL -1 бр., ако може и някаква снимка на топката за скоростния лост, че не се вижда от сайта каква е. Благодаря!
  9. Мисля да се спра на Вариант 1, че е най чисто изпълнение и всичко е скрито, а и бутилката ще е с голяма съвместимост. А за резервна гума или сгъваема или spare kit ще взема.
  10. Здравейте, колеги, Бих искал да споделите, как ви е монтирана газовата бутилка(ако може със снимки), тъй като се разколебах на варианта с тороидална бутилка. Доводите са ми следните: - Вариант 1 - ако използвам тороидална, забравям за резервна гума, тъй като е 17-ка и е голяма и ще заема доста от багажника. - Вариант 2 - ако използвам бутилка тип буре(този вариант все повече ми допада), ще заеме само едната седалка, която може да се сваля, а другата ще остане свободна(за ски или други неща, които са по-дълги). Също така, към Вариант 2, някой слагал ли е странично, зад стопа 30 л. бутилка. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...