Jump to content

georgi.mehana

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно georgi.mehana

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Колега провери бушон № 16 в двигателния отсек. Там ти е вързан блутут модула. Имах подобен проблем с консумация като твоята.
  2. Колега имах подобно метално чукане в купето, само при неравности и дупки. Оказа се че е металният държач под средната задна седалка. Става въпрос за металната дръжка чрез която става придвижването на задната седалка напред. В дясната си част се беше разхлабила и подрънкваше по дупките. Реших проблема с парче гума която подложих дръжката и металната стойка на седалката. От тогава нямам проблем.
  3. Колега аз минах през акцията миналата година в Пловдив. Доволен съм от работата на двете момчета които извършиха подмяната на пиропатроните. Работиха чисто и доста бързо за около 40-50 минути доколкото си спомням. След подмяната съм нямал проблеми с аербеците. С една дума доволен съм от "Бултрако" - Пловдив.
  4. Само за сведение на niksi. Давам на контакт, светва лампа за ДПФ, няколко секунди и после тя изгасва, " значи си имате работещ филтър". ? Да ама нямам ДРФ. Софтуерно го имам, но де факто го няма. Що е то ? Сериозно не се шегувам.
  5. Колега относно ДПФ диагностиката не е трудна. Вземи един чук, и слез под колата. При чукането, ако кънти на кухо, честито някои преди тебе ти го е спестил. Ако задното гърне ти е по ново чукни го и чуй как звучи гърнето с тялото. Това е за да направиш разлика в звука.
  6. Преди две седмици ми вдигнаха задницата за 130 лева. Цената включва и стенд. Гледах руските подложки но ми идваха на 80 лева цена с доставка. Като сложих труда на майстор и цената за стенд реших да платя посочената сума и да не се занимавам с доставки. Сега съм на заводската височина от 80см.
  7. Цената която гледах е около 200 долара или https://www.ebay.co.uk/itm/2007-2012-HONDA-CR-V-CRV-MK3-HFT-BLUETOOTH-MODULE-39770-SWA-E011-M1/142957447475
  8. Здрасти и от мен. Колега ако може цена на 39770-SWA-E01HFT UNIT (BLUETOOTH). Предполагам че са съвместими с европейските модели ?
  9. Премахват ДПФ-фа и го оправят софтуерно да не го търси компа. Ако ти е премахнат вече ти оправят софтуерно круиза и той отново ти заработва. Цената която ми искаха миналата година беше 300 лева, но тъй като съм стиснат не им ги дадох и поради тази причина и аз нямам круиз контрол в момента. Двама приятели обаче си премахнаха ДПФ-фа на хондите преди година и половина и засега нямат никакви проблеми.
  10. Точно в Пловдив ги оправят софтуерно.
  11. Имах подобно насичане във волана в завой и наляво и надясно, като се чувстваше най силно при продължителен завои. Няколко майстора ми казаха "хидравлична помпа". Тъй като купих колата преди няколко месеца се наложи да ходя за друг проблем при майстор в Белащица /Пловдивчани го знаят/ последния ми предложи да сменя първоначално маслото в диференциала, тъй като не го бях сменил след закупуване на автомобила. Учудих се какво общо има насичането на волана с маслото на диференциала но го смених при него с оригинално. След смяната и впоследствие след като изминах 200-300 км. насичането в завой изчезна. Да спомена че смених и гумите.
  12. Успех колега, но първо се увери дали е за смяна. https://forums.hondabg.com/forum/114-cr-v-3та-ген-2008-2012/?page=2
×
×
  • Създай нов...