Jump to content

dorbitan

Фен
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dorbitan

  1. Здравейте! И аз да се оплача че през миналта нощ и моята черна Хонда ЦРВ 3 СВ2983МХ е била задигната пред нас в София, жк. Света Троица.
  2. Хора, моля ориентирайте ме на колко км трябва да се сменя маслото на скоростите и на диференциала при 2.2ctdi 2007. В мануала който има качен във форума е 80к за дифа и 120к за скоростите. А в сервизните документи на колата имам два плана. В единият ми дава първа смяна за дифа на 120 (8 год.) и след това на всеки 60к. В другият план е първа смяна на 20к за диф. и после на всеки 80к .
  3. Благодаря! Единият линк с монтажа е особено полезен.
  4. С климатик или климатроник си? За мен това е най-интересната част от монтажа и начина на работа. До колкото ми е известно климатроника се управлява през компютъра. Сигурно там има някаква шашма за да го пуска.
  5. Здравейте! С наближаването на зимата ми влезе мухата, да проуча как седи въпроса с монтаж на нафтова печка. Хем сутрин се качваш на топличко в купето, без да чагърташ замръзнали стъкла, хем двигателя пали вече загрял. Някой от вас има ли такова животно монтирано на колата си, или поне да знае как седи въпроса с командването на климатроника? Цените за нов Webasto са главозамайващи. Обадих се да питам и ми казаха че стартират от 3200. Малко по-късно ми върнаха обаждане за конкретна оферта от 3860лв с опцията за програмируемо дистанционно. В Eberspacher цените започват от 1800, като в зависимост от опциите за управление може да нараснат отново. Интересно ми е втора ръка дали е вариант и какви биха били възможните "греди" в монтажа или експлоатацията.
  6. Колко ти излезе процедурата по отстраняване на ДПФ-а със софтуерното му такова + чипа при тези от JTS Performance?
×
×
  • Създай нов...