Jump to content

dorbitan

Фен
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dorbitan

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Кара
  CR-V III
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  София

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dorbitan

  Откраднати Хонди

  Здравейте! И аз да се оплача че през миналта нощ и моята черна Хонда ЦРВ 3 СВ2983МХ е била задигната пред нас в София, жк. Света Троица.
 2. Хора, моля ориентирайте ме на колко км трябва да се сменя маслото на скоростите и на диференциала при 2.2ctdi 2007. В мануала който има качен във форума е 80к за дифа и 120к за скоростите. А в сервизните документи на колата имам два плана. В единият ми дава първа смяна за дифа на 120 (8 год.) и след това на всеки 60к. В другият план е първа смяна на 20к за диф. и после на всеки 80к .
 3. Благодаря! Единият линк с монтажа е особено полезен.
 4. С климатик или климатроник си? За мен това е най-интересната част от монтажа и начина на работа. До колкото ми е известно климатроника се управлява през компютъра. Сигурно там има някаква шашма за да го пуска.
 5. Здравейте! С наближаването на зимата ми влезе мухата, да проуча как седи въпроса с монтаж на нафтова печка. Хем сутрин се качваш на топличко в купето, без да чагърташ замръзнали стъкла, хем двигателя пали вече загрял. Някой от вас има ли такова животно монтирано на колата си, или поне да знае как седи въпроса с командването на климатроника? Цените за нов Webasto са главозамайващи. Обадих се да питам и ми казаха че стартират от 3200. Малко по-късно ми върнаха обаждане за конкретна оферта от 3860лв с опцията за програмируемо дистанционно. В Eberspacher цените започват от 1800, като в зависимост от опциите за управление може да нараснат отново. Интересно ми е втора ръка дали е вариант и какви биха били възможните "греди" в монтажа или експлоатацията.
 6. Колко ти излезе процедурата по отстраняване на ДПФ-а със софтуерното му такова + чипа при тези от JTS Performance?
×