Jump to content

BobbyK

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно BobbyK

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 7ма генерация
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Намерихме го мястото, но резистора е грешния, можете да затворите темата.
  2. Здравейте, преди време спряха да работят позиция 1 и 2 на ключа на парното. Тогава ми махнаха резистора (така мисля) и в момента работи само 4та степен. Civic хечбек 1.7 2004та Поръчах частта: https://www.dbkdimitrov.com/резистор-парно-honda-accord-civic-cr-v-element-stream-suzuki-sx4-rzp-1033 С идеята да я сменя сам, като гледах клипчета, че е доста лесно. Оказа се обаче, че това, което е на клиповете няма нищо с гледката при мен. Въобще не мога да се ориентирам къде трябва да се сложи. Прилагам снимки на отделението под жабката и зад нея.
  3. Сипал съм бензин вместо дизел, как да го източа? Honda Civic 1.7 cdti
  4. Здравейте, Сменях фабричното радио, но сега не ми работят термостата и посоката на духане на климатика - работи само ключа за силата. Проблемът дойде от това, че по колата е пипал някой голям майстор, който беше окачил всичко в свински опашки и много трудно откачих конзолата и не можах да видя как точно са закачени всички жици отзад. Има 2 жички с халки накрая, които не знам как точно трябва да са закачени. Ако някой има насоки ще съм благодарен
  5. Здравейте, колеги, След няколко дни интензивно каране, точно бях паркирал и реших да я донаместя, колата отказа да запали. Въртя ключа и не се чу никакъв звук от стартера, а всичко по таблото свети. Акумулаторът е нов, на около месец. Колата запали с бутане, след като се прибрах опитах пак да я стартирам, този път се чуха леки опити стартерът да запали, но пак безуспешно и заглъхна. Колата е Сивик 1.7 cdti 2003, лифтинг. Останах доста учуден, че се случи след 5 дена каране, но се радвам, че не ме остави в дивия северозапад. Идеи как да процедирам сега?
  6. Здравейте, гледах 2 Сивика и ми направи впечатление в централната конзола бутоните бяха разположени различно: https://www.mobile.bg/11518336000252511 https://www.mobile.bg/11516266964182369 и 2те са с климатик, и 2те би трябвало да са фейслифт, ако се ориентирам по мигачите на страничните огледала. Има ли някаква разлика?
  7. Здравейте, ще се радвам ако някой сподели впечатления по тази обява, или ако случайно е ходил да я гледа: https://www.mobile.bg/11516266964182369
×
×
  • Създай нов...