Jump to content

cstms

Фен
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от cstms

  1. Грешката е моя... разбира се, че имам бутон Auto. Натискал съм грешния бутон. Сега стана. Благодаря колеги.
  2. Вчера не ми остана време. Днес пробвах пак както ти си описал. В изключено положение на ключа натискам двата бутона на снимката, паля и след това опускам, но нищо..
  3. Колеги възможно ли е това меню при мен да липсва, че не става нищо? Колата е 2007 2.0 бензин.
  4. Имам същия проблем с друга марка кола, педала отделя в дъното и трудно влизат скоростите. Казаха ми,че е от горна помпа но няма теч. Можеш да бробваш да помпаш педала на съединителя няколко пъти и след това скоростите влизат по лесно, поне при мен става. Но това е временно решение.
  5. Колега, във врората тема от настоящия раздел за Црв-3 са ръководствата...
  6. Beyaz = бял мигач + Mor = лилав - мигач крушка Turuncu = оранжево габарити +12V Това е по тази схема но цветовете не отговарят точно. Може би лилаво е черния кабел, а оранжево - червения.
  7. Решението може би е рециклиране на рейка или както руснаците правят с някаква втулка.При мен проблема си седи. При натискане на педала на съединителя от първа на втора нещо вибрира няколко пъти и спира, също така и леко тропане от към десния вътрешен накрайник при ниска скорост на развален път. Аз вече свикнах, когата ще минавам на втора натискам газта до към 3хил.об. и тогава не вибрира, но глухото тропане ме дразни. За сега този проблем е на заден план, защото ми предстои смяна на шарнири и накрайници (предполагам че е от тях), че предницата тропа от всякъде и усещам много силно дупките.
  8. Ето какво направих, както niksi каза отдолу е с двойно лепяща лента, но не ми се отлепяше на цяло затова помолих един приятел, който работи в сервиз за компютри и телефони да ме услужи с лепило за екрани и той ми даде това: https://www.gsmsos.eu/bg/instrumenti/1716-universalno-lepilo-b7000-110ml Почистих прахта и го залепих. За сега няма проблеми и стъклото не е изцапано или повредено.
  9. Здравейте колеги, Тия дни, от жегата можеби, ми се отлепи стъклото (може и да е пластмасово) на климатроника. Дайте съвети какво лепило да ползвам, не ми се рискува с обикновенно секундно лепило. Благодаря!
  10. Колега, можеш ли да ми кажеш как се казва и от къде мога да намеря тази „хитринка”?
  11. Ами леко тропане се усеща но не мога да преценя, защото колата вози твърдо по принцип. На място като въртя се чува леко скърцане. Днес случайно срещнах един, който има същия модел със същата рейка и ми позвили да пробвам волана определено беше много по мека от моята. Но той също каза, че е имал тропане от първа на втора. При тебе каква е разликата преди и сега. Незнам ще почакам още малко да се уверя че в рейката е проблема и ще мисля варианти за рециклиране но в дълбоката провинция надали ще намеря читав сервиз за това.
  12. Колеги някой дали е рециклирал вече или е сменял въпросната рейка? Моята взе да ме дразни много. Като пусна волана, колата върви или на дясно или наляво,твърд волан и засича на моменти а при над 100 км.ч. се клати наляво надясно все едно тамноните на носачите са разбити а иусещам лека вибрация от към педалите...
  13. Днес бях в оторизиран Хонда сервиз в Гърция да ми сменят маслото на диференциала, че ми е по близо. Работеха коректно и чисто а цените са почти като в бултрако, но доколкото разбирам там оторизирани сервизи на хонда има почти във всеки голям град и за това са с по няколко души персонал. Провериха ми абсолютно всичко даже ме питаха дали съм получил писмо за акцията за еирбеците и ми предложиха да ми ги сменят. До тук добре но като им казах за нашия проблем казаха, че не е било проблем и се получавало при зацепване на диференциала или нещо подобно (не го разбрах много поради ”езиковата бариера„) даже ми даде да пробвам друго Црв, която тропаше по същия начин. Но не мисля,че това е нормално та затова ще продължа да търся.
  14. Колега nix111 Абсолютно същото тропане. Все едно липсва някой болт на скоростната или на диференциала и вибрира при натискане на педала. При по плавно превключване към 1000 оборота не го прави също така и над 3000 оборота. Е добре, в сервиза където ти смениха съединителя не казаха ли нищо? Аз утре ще мина да ми сменят маслото на дифа и ще ги питам, уж обслужват хонда и митсубиши предимно.
  15. Здравейте колеги, от известно време и аз съм горд собственик на Хонда Cr-v 3 2.0 2007 (R20A). Вече свикнах с волана, който засича от време на време и разбирам, че е често явление при бензинките. Но това което ме притеснява е, че от известно време след като тръгна на първа скорост и натисна съединителя нещо вибрира под колата няколко пъти и спира. Това го прави само на първа като натисна съединителя. Също така при движение отзад се чува едно виене(при 60км.ч. се чува най силно).Маслото на дифа не съм сменял но скоро ще го направя за да разбера дали виенето е от дифа или от лагер, или пък от гумите. Но повече ме притеснява вибрарането като натисна съединителя на първа. Дайте съвети. Благодаря
×
×
  • Създай нов...