Jump to content

dmandrov

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно dmandrov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 20.06.1978

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 2002 1,7 CDTI
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Contact Methods

  • Skype
    dmandrov

Последни посетители

868 профилни разглеждания
  1. Аз успях да намеря акутаторите в чайна, от алиекспрес... струваха ми около 15 лева с доставка до дома. При мен не работеха задна дясна врата и предна лява ( шофьорската). И двете пристигнаха с машинки за аларма, която моята кола няма, но не е това проблема. Подмених задната без проблем, отне ми около половин час. Смених и предната, но се оказа, че не идва ток до нея (проверих с мултицет). Тръгнах да проследявам кабелите и стигнах до букса под волана, но някой знае ли откъде идват кабелите до нея, защото и там няма ток на съответния кабел? Започнах също и да се съмнявам във времето, което се подава тока, ако е за няколко милисекунди, може и китайския мултицет да не реагира, както и китайския акутатор... гледайки механизма, ток трябва да има за много по-малко от секунда... някой мерил ли е тоците?
  2. През 2010 беше около 140 лева за Ситроен Ксантия. Не помня дали беше с монтажа.
  3. Е питах, около 850 лева, няма да го бъде...
  4. Като се има в предвид, че китайските стоки са в пъти по-ниска цена, а тук разликата в цената е почти никаква следва, че е по-качествено. Е за съжаление, не мога да споделя по-късен опит с него.
  5. Досега два пъти ми се е налагало да сменям стъкло, не на Хонда. На служебната, в официалното представителство (защото беше в гаранция и по Каско) и на предишната ми Ситроен в Кобра (там сложих китайско, европейските бяха с около 10-20 лева по-скъпи, но никой не ми обясни каква е разликата). Разлика не видях, освен че в Кобра отидох без час и бях готов за едно кафе време, а в Мото Пфое чаках почти месец за доставка на стъкло, после седмица за да вляза в сервиза и после още 2 дни за смяната.
  6. Понеже темата е за рейки, да попитам някой ползвал ли е услугите на тази фирма? Дават 2 години гаранция, но сваляне и поставяне със стенд си е цифра. http://www.turbo-tec.eu/bg/za-nas/
  7. Здравейте, малко да възобновя темата. Доколкото разбирам, проблема с променливата геометрия е разрешен при фейслифта. Някой пробвал ли е да сложи фейслифтова турбина на кола преди фейслифта? Стават ли турбините от Опел, които ползват същия двигател?
  8. Здравейте колеги, миналото лято закупих Хонда Сивик 7 за жена ми и за момента имам само добри отзиви за тази кола (с изключение на амортисьорите, които смених и ми е малко твърда возията, все пак предишната ни беше Ситроен на топки).Та на въпроса- по каско имам да пребоядисвам задна броня (среща с CR-V, почти не е забележима щетата, но нали е по каско...) и преди да пристъпя към боята, купих "китайски" парктроник, като идеята ми е да го боядисат заедно с бронята (не намерих тъмно зелени датчици, а и едва ли щеше да съвпадне на 100% цвета). Всъщност въпросите са 2: 1. Има ли някой оригинален парктроник, за да даде отстоянията където се монтират датчиците? 2. Някой боядисвал ли е датчици и дали има проблем с работата им след това?
×
×
  • Създай нов...