Jump to content

Breto

Фен
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Breto

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord 7 2.4 Executive
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив

Последни посетители

389 профилни разглеждания
  1. Не може да се натисне. Четох из нета, че имало някъф датчик на спирачката. Бушоните ги проверих.
  2. Привет. Странно но отказаха няколко електрически функции - пръскалките на предното и задното стъкло, люка, чистачката на задното стъкло. Това се случи след няколко дни заледени стъкла. Възможно ли е да е изгоряла машинката на чистачките и от там другите неща по някакъв начин. А да, от време на врме ми отказва копчето на автоматичната скоростна и се налага да го байпасвам от ключалката от страни на лоста. Акорд 2003 комби 2.4 бензин.
  3. Привет, пиша развитие по проблемът ми. Днес си намерих читави амортисъорчета за задната врата от една морга. Общо 80 лв. за двете ми взеха. После бях при едно момче механик - има сервиз и морга за предимно за Хонда, в с.Белащица до Пловдив. Смени ми амортисъорчетата за има-няма 20 минути. Проблемът ми се разреши наполовина - Вече вратата седи в горно положение. С копчето се затваря перфектно. От затворено положение обаче, като натисна копчето на дистанционното няма реакция. Вратата се вдига като перце, но явно моторчето не осъзнава че трябва да подеме вдигането. В задънена улица съм. Моторчето работи но само в едната посока, Диагностиката на бултрако не показва нищо нередно по управлението. Копчето на дистанционното явно не прави свръзка. Знам, че когато се натисне копчето, се чува звукова сигнализация преди вратата да започне да се вдига, подобно когато вратата се затваря. Ще се радвам на идеи.
  4. Днес бях в Бултрако в Пловдив. Човекът който се занимаваше с мен беше много любезен. Направи пълна диагностика, а специално за вратата изрази съмнения за амортисъорите . Каза че се вижда теч от тях. В ибей ги виждам за по 20-тина паунда комплекта. Ще започна с тях и ще ъпдейтвам как върви.
  5. Привет колеги, След повече от 15 години немско, реших да се кача и аз на Японка. От скоро съм собственик на Акорд 7 турър 2.4 ексекутив автомат. Колата ми харесва, доста е пъргава в града въпреки масивния двигател и автоматичната скоростна кутия, возията е стегната а багажното отделение е завидно. Колата беше много запазена, и поради тази причина я взех въпреки очевидния проблем със задната врата. Бях чел преди време из форума подробно обяснение на типичните проблеми със задната врата, но немога да открия точния пост, затова директно ще ви кажа симптомите, пък ако някой сподели в кой от елементите е проблема ще се радвам. Вратата не се вдига когато натисна копчето за дистанционното, или дръжката на самата врата. Отварям я без проблем - не заяжда ключалката, но когато я повдигам усещам напрежение, доста трудно успявам да я отворя докрай. Не застава в отворено положение горе, човекът си я е подпирал с дръжка от метла, която вървеше като бонус . Когато натисна копчето за затваряне, подава сигнал и си поема като вратата се затваря безупречно - плавно и докрай. Ще се радвам ако можете да помогнете.
×
×
  • Създай нов...