Jump to content

mnikolaev

Фен
 • Мнения

  11
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно mnikolaev

 • Ранг
  Начинаещ
 • Рожден ден 16.06.1985

Profile Information

 • Кара
  Honda Accord VII 2.2 i-CDTi Executive
 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Сливен
 1. Здравейте и от мен!За много години на всички! При мен се получи вчера, но в градски условия от 60 км нагоре, появи се силно тресене и волана трепереше. Доста се зачудих и аз какво и от какво може да е ? Днес я карах , това не се случваше дори и при високите скорости .... Дори и да отида на преглед, дали ще успеят да разберат от къде идват тези вибрации ...?
 2. Да колеги и аз се изненадах, но така е купен в италия. Единствения недостатък е, че няма парктроник и няколко дребни дразнещи за мен неща описани тук.
 3. Нещо в това изказване куца... Няма как да ти светят постояно две лампи на таблото и от Хонда да ти кажат че е нормално. А и не посочваш, кои са тези лампи... Оригинален ксенон ли ползваш? Добре е да се знае и за каква кола говорим все пак. Последното лесно може да се запише в аватара. Извинявам се за което, колата е Hoda Accord VII годината е 0,2,2007 нивото е EXECUTIVE.- JHMCN15506C204850 Лампите на динамото светват когато изключа всички консуматори за по няколко секунди, след това изгасват и отново светват през определен интервал от време. За ксенона се надявам да е оригинален, така я взех. Vehicle Chassis Number / VIN Entered: JHMCN15506C204850 Country / Area Selected: AUSTRIA, BELGIUM, CZECH REPUBLIC, GERMANY, HOLLAND, ITALY, SWITZERLAND - (KG) 1- Model Year Doors ACCORD 2006 4 Transmission Grade 6MT 2.2 EXECUTIVE Specification SIDE CURTAIN SRS, AUTO CRUISE, AIR CONDITIONER (AUTO), ALUMINIUM WHEEL 17 INCH, HID, LEFT-HAND DRIVE, NAVIGATION, SUNROOF, VEHICLE STABILITY ASSIST 2 - Model Year Doors ACCORD 2006 4 Transmission Grade 6MT 2.2 EXECUTIVE Specification SIDE CURTAIN SRS, AUTO CRUISE, AIR CONDITIONER (AUTO), ALUMINIUM WHEEL 17 INCH, HID, LEFT-HAND DRIVE, SUNROOF, VEHICLE STABILITY ASSIST 3 - Model Year Doors ACCORD 2006 4 Transmission Grade 6MT 2.2 EXECUTIVE Specification SIDE CURTAIN SRS, AUTO CRUISE, AIR CONDITIONER (AUTO), HID, LEFT-HAND DRIVE, NAVIGATION, SUNROOF, VEHICLE STABILITY ASSIST 4 - Model Year Doors ACCORD 2006 4 Transmission Grade 6MT 2.2 EXECUTIVE Specification SIDE CURTAIN SRS, AUTO CRUISE, AIR CONDITIONER (AUTO), HID, LEFT-HAND DRIVE, SUNROOF, VEHICLE STABILITY ASSIST Разпознаваш ли си твоята разфасовка? Ето ти и ВИН чека за сервизен бюлетин: Online check - your vehicle summaryVIN number: JHMCN15506C204850 According to our records, there is some outstanding work to be carried out: Safety recall: front pass airbag over pressurisedPlease contact your local authorised Honda dealer and arrange an appointment to have your car repaired free of charge. 1-вия вариант би трябвало да е !
 4. Нещо в това изказване куца... Няма как да ти светят постояно две лампи на таблото и от Хонда да ти кажат че е нормално. А и не посочваш, кои са тези лампи... Оригинален ксенон ли ползваш? Добре е да се знае и за каква кола говорим все пак. Последното лесно може да се запише в аватара. Извинявам се за което, колата е Hoda Accord VII годината е 0,2,2007 нивото е EXECUTIVE.- JHMCN15506C204850 Лампите на динамото светват когато изключа всички консуматори за по няколко секунди, след това изгасват и отново светват през определен интервал от време. За ксенона се надявам да е оригинален, така я взех.
 5. И аз така си мисля проблема е че, досега който и да съм питал където и да я закарам никой не може да ми каже какво се случва с колата и да се разреши този проблем, който е дразнеш за мен. И при мен при палене светват лампите за ABS и ВСА за секундал Друг дразнеш проблем е и ксенона на моменти примигва на моменти изцяло спира, но там предполагам, че е от баласта или крушката. И последно в последно време почна до придърпва в нискити обороти.... и си мисляр че може да е от потенциометъра на педала на газта...
 6. Здравейте колеги! За въпросния проблем с зареждането на акулмулатора при акорда се премирих и аз, че е така.Но при мен след изключване на всякакви консумативи ми светват двете лампи на таблото това за мен не е нормално.Обиколил съм целия град и всички се чудят какво се случва. Въпроса ми е че , така трябва да е така да бъде със зареждането, но защо светят лампите? Някой има ли подобен проблем? Днес бях в Хонда за смяна на пиропатрона в гр. Стара Загора и ме убеждават, че е така но аз не мога да съглася с тях.
×