Jump to content

nekakvolice

Фен
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nekakvolice

  1. http://www.ebay.com/sch/Headlights-/33710/i.html?_from=R40&mvsub=1&_mcatda=true&selfil=2%2C3%2C1%2C4%2C5&selvel=Honda~Civic~1999~DX%2520Hatchback%25203-Door~1.6L%25201590CC%252097Cu.%2520In.%2520l4%2520GAS%2520SOHC%2520Naturally%2520Aspirated&_nkw=headlights%20Honda%20Civic%201999%20DX%201.6L 2762 обяви за фарове за Сивик 99та хеч. http://www.ebay.com/sch/Headlights/33710/i.html?_from=R40&selfil=2%2C3%2C1%2C4%2C5&selvel=Honda~Civic~1999~DX%2520Hatchback%25203-Door~1.6L%25201590CC%252097Cu.%2520In.%2520l4%2520GAS%2520SOHC%2520Naturally%2520Aspirated&_nkw=headlights%20Honda%20Civic%201999%20DX%201.6L&rt=nc&LH_FS=1&_trksid=p2045573.m1684 350 от тях с Free international shipping. .
  2. Страхотна е! Продължавай все така с вкус и мярка.
  3. Привет. От половин година съм собственик на 6та хеч и обичам тази кола! Преди да се сдобия с нея съм карал на баща ми пасатите (Б5 и Б5.5) и трябва да ти кажа, че това са коли, които много би се радвал да имаш като станеш на повечко години, но за сега сплесканата ми жабка ми доставя по-голямо удоволствие. С 90те си коня ми дава приятно изживяване, без да е нещо мощно, но е забавна все пак Както повечето колеги горе не съм имал проблеми с ръжди, масла и други подобни. До сега съм сменял само тампони за щастие, другите части просто са качествени, макар и на близо 20 години. Ситуацията с маслото много лесно се проверява - като я тест драйв-ваш понастъпи я малко (след като загрее двигателя разбира се, което става много бързо на Хонда) и като спреш виж/пипни ауспуха. Ако има проблем само при помирисване на червените обороти ще е налигавила ауспуха, ако ли не - ще има само сажди. Успех!
  4. Колата не, но проблема е отдавна отстранен - имах нужда от бърз отговор. В този ред на мисли можем да сложим едно катинарче на тази тема
  5. Здравейте. Подарявам тези 2 неща: Комплект кабели за свързване на радио - както се вижда е малко слабо изпълнение със всички изолир банд и хвърчащи проводници, но работят все пак; Тази гайка за джанта - не знам за каква джанта е, но когато смених летните гуми/джанти се оказа че е била декоративна за моята http://i.imgur.com/mb3rJdd.jpg http://i.imgur.com/0qEXASl.jpg http://i.imgur.com/S0k1Wfl.jpg http://i.imgur.com/Jq7VK9q.jpg Ако някой има интерес - в София съм.
  6. nekakvolice

    Гуми MOMO?

    Здравейте колеги, Някой има ли наблюдение що за гуми правят на всички известните ни Momo? Имам оферта за 2 бр. Momo Outrun M2 с размер 195/50/15 и дот 1613 за 100 лв. Някой да каже ако е карал или чувал нещо Благодаря.
  7. Да, за лятото е добре да си знаеш как ти се изменя налягането в гумите след като позагреят, ако не за друго то поне информативно. За зимата мисля че тотално грешиш - представи си (хипотетично) тънка гума, напр. 175/65/14 напомпена на 3 атм. как ще копа в пряспата, т.к. е тъничка и на единица площ се пада по-голяма маса, което означава че можеш да зацепиш. Сега си представи 195/50/15, поизпусната, на 1.9 примерно, както каза ти, която създава освен двата сантиметра заради гумата, допълнително заради ниското си налягане и вече на единица площ ти се пада по-малка маса, така че можеш да си боксуваш доста по-успешно Не съм сигурен дали съм прав или греша много
  8. Аз по-направих повечкото ремонти - все още търся някой светен газаджия да ми погнедне цялата инсталация дали са си наред нещата, без да се опитва да ми сменя части, които имат още живот и пр.
  9. Днес забелязах, че даже за 13ки са дадени, със сигурност не 185, мисля 175 бяха. Тази тема стана мазало - единия казва 3+ ми е супер, другия казва 3 вози като каруца... А какво ще кажете за 175/65/14 като налягане?
  10. Колега, 3+ атмосфери износват отвратително гумите в центъра... И аз около 2 атм, съм се ориентирал - предните са ми 2.3, а задните 2.1, т.к. освен газовата нищо не тежи отзад в повечето случаи... Все пак препоръчвате за толкова нископрофилни повечко налягане за да не ги изгърмя в някоя дупка, така ли?
  11. Здравейте колеги, Съжалявам ако има такава тема във форума, но след обстойно претърсване аз такава не намерих. Въпроса ми е с какво налягане в гумите си да карам с този размер - 195/50/15? Показанието на шофьорската врата е за 175/65/14 май, ако не беше дори и за 13, така че не му вярвам... Със същата маса и толкова различни размери на гумите вярвам, че трябва да има разлика в оптималното налягане. Съдейки по написаното в тази тема: http://www.civiclife.net/board/topic/138329-what-tire-pressure/ идейно е лятно време да се кара с ~1.9 атмосфери, които съвсем скоро при заграване на гумите ще скочат до ~2.3 . Друг пък казва че кара с 35 psi ~ 2.38160874 atm, което зачитайки горното би вдигнало до около 3 атм. след известно каране. Моля, който кара с такива да каже ако знае от достоверен източник, ако ли не - то поне мнение
  12. Ами всъщност т.к. бях притиснат откъм време в единствения ми свободен ден реших да действам както аз си знам... Залепих я със секундно лепило и се надявам, че ако не изкара доживот, то поне 2-3 години още, колкото се надявам да карам Хондето ще се задържи. И да не се - една шкурка го маха набързо това лепило и не е проблем - щом не е директно в/у боята... Какво мислиш все пак
  13. Колеги, споделям крайния резултат, плюс бонус съвет Какво мислите - като за толкова ниско-бюджетен ремонт, как ви се струва? Предполагам всички с толкова стара Honda са в моето положение чистачките им да се лющят отвратително грозно... С корисилин и малко по-груб парцал (хавлиен, или просто някой една идея по-грапав) я изтрих и за половин час стана така, което смятам, че добре контрастира на другите части на колата и е гот.
  14. Здравейт . Падна ми задната емблема и ви питам как да я залепя? От тези червените е - червения фон си стои само Н-то е паднало. Пребоядисах червеното и сега се чудя с какво лепило да закрепя Н-то? Със секундно лепило издържливо ли е?
  15. Здравейте колеги, След като изчетох темата "Коя газстанция предпочитате?" останах с много смесени впечатления, защото едни се изказват много крайно за една бензиностанция, други за друга и крайния резултат е, че Лукойл, които са едни от най-хранените в темата са на второ място сред предпочитаните и е някакси объркващо. Включвам в темата само по-големите. Заради това правя тази тема.
  16. Понеже ме удариха отзад и ми се изкриви бронята, не мога да си затварям багажника. По тази причина след като вече ме снимаха в БулИнс искам да я махна и да си карам без (с затворен багажник ), докато я оправя. Въпроса ми е как да демонтирам това чудо (ще го наричам резервоар за газта)... Хванат е с 2 самонарезни винта (рапидки) и не знам дали като ги махна от там няма да предизвикам нещо лошо... Моля за бърз отговор, защото ще фалирам всяка нощ да я оставям на платен паркинг Благодаря!
  17. Надявам след няколко години, като завърша да не съм това, но засега съм Support в call center.
  18. Здравейте, колеги! Наскоро си купих Civic 6 и не е в съвсем добро състояние, а и аз разбирам доста малко. Имам нужда от няколко различни вида ремонт, за да си стегна Хонде-то. Потърсих и за няколко намерих разни стари теми с мнение, но нито знам дали още се действащи хората/сервизите, нито точни координати и пр. Имам нужда от следните неща да сменя (няколко по-спешни и няколко не толкова): Спешни: Заден десен тампон на носач; Вътрешен ляв накрайник на лявото колело; Горни шарнири и на двете страни на педните колела; (не съм сигурен кое е проблемно) Съединител или скоростна кутия - 5-та и задна скорост влизат доста трудно, а съединителя има 1/2 от движението си свободен ход, дори веднъж потъна изцяло; (мисля, че това е частта) букса за левия фар - доста замърсена е и има малко отчупено дори от прегоряло (тук цялостно съвет какво да правя) Блъснаха ме и ми е зле задната броня ( http://postimg.org/image/kz1zq2jvr/ ) - подлежи ли на оправяне или ми трябва нова и от къде и лесно ли се монтира. Не толкова спешни: Проверка на колоните, че на моменти ми се струва, че не свирят съвсем добре, а имат потенциал; Проверка на газовата, понеже свисти нещо странно на високи обороти, а и да знам състоянието и; Ще ви бъда много благодарен, колеги!!
  19. Здравейте, аз имам същия проблем. Може ли точен адрес, защото това е малко объркващо - двете снимки са на различни места... Поне ориентировачно Благодаря!
  20. Така и не разбрах какво става вследствие на това задържане след крайно положение? Благодаря
  21. https://www.facebook.com/NikarovFolio Човека е перфектен!
  22. Здравейте, колеги! Тъкмо се сдобих със Сивик и имам АГУ, искам да ви попитам ако имате наблюдения за следното: Из различните мнения и теми прочетох че освен марката на бензиностанцията има значение и коя точно от вегирата е, дори и коя колконка е... Ако предположим, че най-честия ми маршрут е Студентски град-Ботевградско шосе (към края) къде бихте ми препоръчали да зареждам газ? Имам карта на ЕКО, за ОМВ до колкото знам отстъпка на газта няма, има един ромпетрол на ботевградско при сухата река, като за веригата май прочетох хубави отзиви.... И така - посъветвайте ме!
×
×
  • Създай нов...