Jump to content

Di6o

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-1 Poor

Относно Di6o

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 14.06.1976

Profile Information

  • Кара
    HR-V
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Burgas

Последни посетители

627 профилни разглеждания
  1. Здравейте,колеги! Преди имах проблем с разхода на масло-1,2л/1000км.След разговори с познати,монтьри и т.н тук прочетох всички коментари по този въпрос и направих следното;промивка на дв-ля с Xenum Flush,покарах я малко в червеното на оборотомера по инструкции от пичовете в Субаруленд и сложих масло Motul 5w40 8100 X clean,Резултатът-днес след 3300км от смяната долях последното масло от 5л. туба и сега е на макс. на щеката.Приблизително по мои сметки за 10 000 км ще долея 3.5-4 л масло,което една трета от предишния разход и мисля че това е добър резултат.Яд ме е само че не успях да я покарам в червеното повече време-валеше мн.силен дъжд.Това е всичко,дано да съм бил полезен на някой.А що се отнася до количеството масло м-у мин. и макс. на щеката,на моята 2002г -1л е от долния край на щеката до макс.
  2. Благодаря Пепи (Izanagi) за помоща.Ще пиша скоро как е харвито след промивката.
  3. Фейслифта е от 2002,доколкото знам ,технологични промени няма.Моето Харви е 2002.Успех с покупката.
  4. Мерси колега,писах му на лични.Лек и безавариен ден на всички
  5. И аз си мисля да ги послушам,колега.Кофти е,че съм от бургас,ще трябва сам да се оправям.Само не знам каква марка масло да взема????????????
  6. Здравейте,Колеги Чудя се какво масло да сложа на Харвито.Скоро ще правя промивка на мотора,защото маслото изчезва. Говорих с пичовете от Субаруленд-евала на момчетата за съветите.Посъветваха ме след промивката с Ксенум Флъш да сложа масло 5w-40.Вчера стана въпрос за това и едни ,,разбирачи" на масла казахада сложа 10w-60 на Castrol,щяло да ми реши проблема с яденето на масло.Ако някой е в час по този въпрос да пише......
  7. Много безаварийни километри,колега.Честито!
  8. Благодаря за помоща,колеги-оказа се предно дясно каре.Имам и малък проблем в дифа-Краси,благодаря ти за инфото-много помогна на момчетата в сервиза.Време е да закрием темата.Още веднъж благодаря.
  9. Утре ще ги прегледат наново и ще пиша.Благодаря ти много ,брат.
  10. И аз така си помислих отначало ,Колега но в сервиза в който я обслужвах ми казаха,че всичко по ходовата част е ОК!Гумите ми са Семперит 195/70/15",може ли да е от тях???На мен не ми се вярва,но знае ли човек?!?!
  11. Помагайте на новобранеца............
  12. Здравейте,момчетаВсе още се боря с проблема скърцане и тресене при потегляне напред-назад при извити колела?!?!?Търся си джанти за зимни гуми 15" за Харвито.От кои други марки джантите стават,за да търся???Ако някой от вас има-насреща съм.
  13. Здавейте колеги, И аз вече съм собственик на харви 4х4 1.6-105сс.Имам нужда от помощ.Айбиеса светва и след време изгасва-каква може да е причината? При извит волан на тръгване се чува странно скрибуцане и тресене на волана за изв.време,но не всеки път.Мислех че са карета,но в сервиза казаха че ходовата част е перфектна.Някакви идеи??? Блгодаря предварително за помоща.
×
×
  • Създай нов...