Jump to content

Иван Боев

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Иван Боев

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Велико Търново

Contact Methods

  • Skype
    boev_i

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Сигурно сте от Плевен и чаках да ми се обадите един месец за да видя колата. Е, останах си с чакането! Дано поне да сте оздравяли!
  2. Здравейте! Вече мога да се похваля с Хонда ЦР-В първа генерация автоматик! Колата е супер! Успях да я покарам от Благоевград до Велико Търново - държи се идеално! Поздрави и дано по - малко да питам как да реша някакви проблеми !
  3. Здравейте,реших да използвам темата и да не отварям нова! Ако е нужно да се премести поста, няма проблеми. Въпроса ми е следния: Днес изпробвах един автоматик 1998г. 128 к.с., като цяло всичко беше наред. Като го изпробвах по баира в сняг и светваше удивителен знак на таблото, като собственика ми сподели, че така правело, като пробоксували предните колелета - един вид, като сигнализатор! Иначе не се усещаше пробоксуване нито включване на задното, а си се катереше в снега по баира без проблем! Въпрса ми е всъщност нормално ли е това пресветване от таблото на удивителен знак - намира се от дясната страна на сигнализиращие лампи. Като се успокои и се движи по равното или без да боксува и спира да свети!
  4. Проверката става лесна в гаранционния фонд! А това за знамето и звездите не се бях замислял !
  5. Здравейте! От Велико Търново съм и имам молба, ако някой има възможност да хвърли едно око на една Хонда, автоматик 128к.с.. Пише, че се намира в авто къща на "Симеоновско шосе" №1! Това й е обявата в мобилето: http://www.mobile.bg/21390561787671515 ! На пръв поглед виждам, че джантите са поожулени, но отвън изглежда ОК! Благодаря предварително П.С. Колеги, извинявайте, но се оказа, господина с който разговарях, че лъже. Да го имате предвид, ако някой ходи да я гледа и да си я купува. Застрахователната история на този автомобил датира от 2008г. в България, а същия ми каза, цитирам, "Нов внос е от Италия, но преди 3 месеца и е регстрирана"! Не е лоша, като цяло, но лъжите ме отблъскват, а явно има защо да се прави! Та мисълта ми беше, да не си правите труда да ми помагате за огледа! Приятен ден!!!
×
×
  • Създай нов...