Jump to content

zizone

Фен
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно zizone

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 30.08.1974

Profile Information

  • Кара
    HONDA CIVIC VIII (FK/FN) 1.8-litre i-VTEC 140 hp (R18A2)
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Провадия

Последни посетители

606 профилни разглеждания
  1. Колег моята кола е "HONDA CIVIC VIII (FK/FN) 1.8-litre i-VTEC 140 hp (R18A2)" с газов инжекцион "AGIS P13 OBD" ,рейката е една от най-добрите "Barracuda br124p" ,испарител/редуктор "RAI-UNO" нагласен е да превключва на 15 градуса и на автоматичен OBD - режим. Разлика във вървене на бензин и гас няма. Не можете да разберете кога превключва, няма проблеми с пропадане или люлеене на обороти и най-важното разхода е почти еднакъв около 8-9л./100км смесен разход. Цената на кита с троидална бутилка без монтаж е към 700 лв. като бутилката е 130лв значи газовият инжекцион пълен кит (тръби,маркучи,скоби,нивомер и всичко необходимо) е към 570лв. без бутилката. Монтира се страшно лесно и настройката на софтуера който е на Български е много лесен. Монтирал съм си го сам. Само не мога да реша още проблема с показанията на бензиномера на HONDA-та но работя по въпроса. Това е което мога да споделя .Ако някой се интерасува от повече информация откъде съм го закупил или друго да ми пише на лични.
  2. Колеги моята кола е "HONDA CIVIC VIII (FK/FN) 1.8-litre i-VTEC 140 hp (R18A2)" с газов инжекцион "AGIS P13 OBD" ,рейката е една от най-добрите "Barracuda br124p" ,испарител/редуктор "RAI-UNO" нагласене да превключва на 15 градуса и на автоматичен OBD - режим.Разлика във вървене на бензин и гас няма.Не можете да разберете кога прежключва,няма проблеми с пропадане или люлеене на обороти и най-важното разхода е почти еднакъв около 8-9л./100км смесен разход. Цената на кита с троидална бутилка без монтаж е към 700 лв. като бутилката е 130лв значи газовият инжекцион пълен кит (тръби,маркучи,скоби,нивомер и всичко необходимо) е към 570лв. без бутилката.Монтира се страшно лесно и настройката на софтуера който е на Български е много лесен. Другият ми автомобил е "TOYOTA YARIS 1.0" със същият газов инжекцион но райката е "AGIS SNAP" - менбранен тип(почти безшумна) .Също перфектна работа и разход 6-7л/100км. И двата съм ги монтирал и настроил сам.Само не мога да реша още проблема с показанията на бензиномера на HONDA-та но работя по въпроса. Това е което мога да споделя .Ако някой се интерасува от повече информация откъде съм го закупил или друго да ми пише на лични.
  3. Колега във Варна мисля че монтират BRC в фирма "Печенек" която се намира в бившият "Аутомотор" сега "Citroen" зад МОЛ-ВАРНА там са ми предлагали BRC система. http://www.bsdautogas.com/
×
×
  • Създай нов...