Jump to content

IVR

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно IVR

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

782 профилни разглеждания
  1. Огледах тази https://m.mobile.bg/details/11529845875972313 Търговеца е изкл. невежлив. Изглеждаше добре, едва се нави на оглед в сервиз и днес не можахме да я качим на камиона, защото беше ниска. Взе да се нерви и да ми казва че ще я пробваме по паветата и толкова имал испански номера и ще рискуваме за едно бързо кръгче. Питах го да изкарам транзитни номера за моя сметка и тогава в сервиз да я карам и ми отговори да си ходя че колата не била за мен. Не знам как си мислят че ще дам 16-17к лв и ще я взема само с гледане. Вие на късмет ли си взимахте колите. Абе с една дума ми каза беден си и не може да си позволиш ако има ремонт да го платиш и не била за мен. Смешна история.
  2. Сори че питам тук, ама една такава лайсна (говпря за червения седан 8 генерация) горе-долу имате ли представа колко струва. И този диск за навигация лесно ли се намира и к'ви пари е. Утре ще ходя на оглед и не искам търговеца да ми умаловажава че са жълти стотинки
  3. Здравейте, Някой гледал ли е тази: https://m.mobile.bg/details/11529845875972313 Цената е доста прилична в сравнение с др. обяви. То на българина ако му е скъпо недоволства, ако е евтино пък търси скрит дефект и така Някой с по-набито хондаджийско око ако вижда нещо по снимките или въобще всякакви мнения приемам.
  4. Наистина ми е малко "олд скул" като кола от 90-те. Пък и стая ръжда след 2 год. ще е избила навсякъде. Виж черната ще отида май да я погледна. Познат ми каза, че стои от миналия юли т.е. 1 година, та затова потърсих тук инфо. Зад емблемата е дистроника. Леко е пукната, което не знам дали му влияе. По ме притеснява, че не се е излъгал някой вече близо 12 месеца. Дано да е заради цената. Ама и кола дето не се кара 1 година е лошо. После като я напънеш и всичко си такова мамата
  5. Е колко повече от 14к лв за тоя 'дето съм го постнал черния. При това за кола 2007г. с тая шумоизолация. Май ще събирам някоя хилка и ще се меткам или на 8 генерация или на немско.
  6. AlexB

    Здравей,

     

    https://m.mobile.bg/details/11525036102202013

     

    Аз съм я гледал: няма ръжди, има допълнително слагани снижаващи пружини, на место като цяло работеше добре, не съм я карал, не се отваряше пасажерската врата с дистанционното, но може и да е оправено вече. Отзивчиво е момчето, има и едно комби, което аз харесах, но то имаше доста ръжди. 

     

    Поздрави.

  7. Много, много благодаря. Щом са тръгнали веднъж ръжди, значи няма спиране. Явно ще се откажа. Още веднъж благодаря. Жив и здрав, колега!!!
  8. Благодаря за инфото. Щом са лепени мога да ги махна, така ли? Не знам обаче отдолу дали няма да останат следи от тях? Май не мога да им свикна
  9. Здравейте, Някой гледал ли е тази обява? Стои доста време, може би заради цената. https://m.mobile.bg/details/11525036102202013 А тази е съвсем нова, но тези черни лайсни изобщо не ме кефят. Дали са на щипки или се лепят т.е. питам дали мога да ги махна или поне направя във дъщоя цвят? Има ли някой колега от Варна да ми помогне с огледа, че ако реша ще идвам от далече? https://m.mobile.bg/details/11528987561912961
  10. Здравейте, искам да попитам Сивик 6-та генерация хечбек с двигател 1.5 Vtec (114к.с.) с верига или ремък е двигателя. Конкретната година е 1998-а?
×
×
  • Създай нов...