Jump to content

milen petrov

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно milen petrov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 16.11.1968

Profile Information

  • Кара
    HONDA CR-V II
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Silistra

Последни посетители

883 профилни разглеждания
  1. Здравейте! Преди време сменях глава на хондата. Всичко е точно, но ми светна чека. При този, при другия майстор, накрая при газаджията. Та той ме "светна" на тази грешка P 0420. Според него ламбда сондата не работи, но ...
  2. И при мен е така 1200 - 1500 оборота на празен ход (по инерция) и като спра на червен светофар примерно, 2 секунди и падат на нормалните. Мен също ме убеждаваха "че софтуера е така програмиран". Сега ще регулирам клапаните, ще направя една промивка стъпковото моторче и ще разбера има ли промяна или напротив!
  3. Може и така да е, но ... със сигурност пак ще го ровна . Благодаря все пак!
  4. Здравейте колеги и от мен. Аз също съм новак. Собственик съм на Хонда ЦР-В 2 ген., от септември 2014. При мен нещата с ремонтите стоят така: Ремък пистов - 27 лв. Масло ДВГ с филтрите - 145 лв или нещо такова Масло за диференцила - 40 лв / л. Задна биалетка - 40 лв. Дръжка на 5-та врата 60 лв. втота употреба Теглич (оригинален нов) - 260 лв. Труд не пиша, защото до тук сам съм се справял. Идва и интересното: Цилиндрова глава (втора употреба с доставката) - 490 лв. Тест за хермртичност, пасване на клапани и леглата им, шлайф (контролен) - 220 лв общо Комплект гарнитури (глава, капак на клапаните и пръстените за свещите и болтовете - 133 лв. Днес поръчах гарнитурите за всмукатели и изпускатели - общо 70 лв. Семеринг за коляновия вал на ангренажния капак (този с посоката) - 16 лв. Термостат "Тама" - 31 лв. Утре трябва да е готова и да кажат колко струва. Така че ... дерзая . Като всичко е готово и оправя сметката, ще пиша за какво иде реч. Забравих да кажа, че сервиза е местен, тук в Силистра, а собственика се казва Младен. Поздрави на всички!
  5. А моите въобще не са тръгвали да работят. Като натисна бутоните на таблото, даже и лампичките не светват. Проверявах предпазители, връзки по кабелите и т. н. -НИЩО! (ЦРВ 2005 г).
  6. Здравейте колеги. Предстои ми покупка на CR-V II ген. и тъй като до сега не съм имал такъв автомобил ще ми е доста трудно (предполагам) , Моля да ми съдействате, какво трябва да "видя", да "усетя", да "чуя", къде има "скрити дефекти", слаби места и т. н. Насочил съм се към автомата, но ... не се знае. Ще реша допълнително. Благодаря Ви предварително! Поздрави на всички.
×
×
  • Създай нов...