Jump to content

marchev

Фен
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от marchev

  1. Колега леко с тона, целта не е да си ги мерим.Колегата пита как се изолира помпата, не как се маха.Моста е различен, това че може да се направи планката пак е отделно от въпроса.Поздрави.
  2. Рейка от същия модел, моста е различен, на помпата и махаш ремъка. Ако може да попитам, за какво ти е това упражнение, обикновенно се прави обратното.
  3. Лагера не ти е утихнал защото може да е и тоя на съединителя. Слагал съм една добавка на ,,XADO,, за механични кутии, ефекта е много добър, след стотина километра с нея влизат като в масло. Имах проблеми с първа и задна, като е студена.
  4. ,,Бързи и яростни,, е филм, така че не се филмирайте, вредно е за здравето.
  5. Значи варианта е да имаш проблем с щеката, защото няма как да се качи маслото.
  6. Вътрешно каре. Може само да е изсъхнало, да няма грес. Друг вариант е крива или не балансирана джанта (гума).
  7. Предполагам си с механична бензинова помпа. Осван от скъсано платно на бензиновата помпа (да вкарва бензин в маслото) не виждам от каде да ти качва нивото. Дори да я караш на газ, бензиновата помпа си продължава да работи.
  8. Колата е феислифтов сивик 1994 година.Пращам частите по ЕКОНТ с опция преглед преди плащане.Колата е в град Варна.Пиша цените на някои от частите за другите звънете на посочения телефон .За информация на л.с или 0898 49 28 57. врати(оборудвани)-70лв брой врати(голи-необорудвани)-20лв брой задна броня(мн добро състояние)-30лв предна броня-40лв ляв калник-30лв десен калник-30лв амортис.-20лв брой пружини(оригинални)-10лв брой газово(цялото-бутилка ена мястото на резервната гума,изпарител,клапан и т.н.)-120 лв стопове-30 лв на страна носачи-20лв брой задна седалка(запазена)-25лв двигател(оборудвана глава+оборудван блок)-150 лв бутала-20 лв брой оборудван карбуратор-30лв стартер-30лв кабели свещи-20лв скоростна кутия-120лв(феислифт) колектор входящ-20лв колектор изходящ-20лв табло с оборотомер-30лв тампони на двигателя-15лв брой(всичките 3 тампона-40лв) ел.огледало ляво-30лв акумулатор (с нрмални клейми ) VARTA-50лв механично дясно огледало-20лв динамо-30лв помпа хидравлика-20лв хидравлична рейка-100лв шибидах-30лв резервоар-20лв бензинова помпа(механична)-20лв фарове-30 лв брой задно стъкло-40лв делко преправено с външна бубина-20лв мигачи-10лв брой очиларка-70лв радиатор-40лв поставка за чаши-30лв спирачни апарати-20лв брой
  9. Както казах колега с същия проблем ( при каране с високи обороти, вдигаше нивото на антифриза чак преливаше) след смяна на гарнитура проблема се оправи. Когато гарнитурата има малък пробив, при високи обороти и продължително каране вкарва газове в водния кръг и става въздушна възглавница, от там вдига нивото в разрешителния съд. Колата не пуши защото не вкарва антифриз в цилиндрите а обратно ( компресията е по-голяма от налягането на антифриза). е карам никой да ми вярва, може да се смени всичко ( капачка, термостат, радиатор) и да се стигне тогава до гарнитурата. Нищо че ще е скъпо, поне ще е сигурно. Успех.
  10. И за мен е гарнитура, един колега с същите симптоми( като я гони, вдига нивото) смени гарнитура и всичко заспа. Няма какво да се плашиш, вземаш една гарнитура едно лице на главата и си ти. Успех.
  11. Колата е супер, но трябва да стане на 20г да се замисля дали мога да си я позволя, тя пък след това ще е ,,ретро,, и пак ще и се вдига цената. Горната част на спойлера е над тавана и не мисля че ще пречи на видимостта, пък и не е някаква индийска марка, хонда ще си държат на сигурността.
×
×
  • Създай нов...