Jump to content

dimytar11

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно dimytar11

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Сивик, 5ген
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Плевен
  1. Честит имен ден на всички именници. Живи и здрави и много щастливи.

  2. Смених тампони на двигателя (тези, които са на роговете). Вибрацията намаля. Но когато колата беше на подемника забелязах, че лявата ми полуоска е корозирала, изтъняла и в последствие се е изкривила. Смених я и всичко е наред.
  3. Здравейте колеги. Карам Сивик 5та ген., 1.6 125коня. От известно време усещам силна вибрация в цялото купе. Сложих си джанти 15ки, за които са ми нужни втулки, в момента ми липсват и няма почти никакъв контакт между джантата и главината. Други колеги ми казаха, че вибрацията се дължи именно от липсата на втулки, но странното е, че се появява само при подаване на газ. Сложих втулки и проблемът не изчезна- същата вибрация. Октомври месец смених всичко по ходовата част- всички тампони и втулки. Сега пак ходих на сервиз и ми казаха, че всичко е наред, не се виждат никакви проблеми. Също така при по- динамично тръгване между предавките (специално между 2ра и 3та и 3та и 4та) се получава странно чукане (ако мога така да го нарека- необичаен тъп звук). Преди вибрацията се появяваше при 110км/ч, сега се усеща и при 70, но само при ускорение. Като спра да подавам газ, веднага изчезва. На празен ход двигателят работи равномерно, без такава голяма вибрация. Казаха ми, че ако е тампон на двигател- вибрацията би се усещала и на празен ход. Някакви идеи от къде може да идва проблемът?
  4. Подарявам гарнитура за цилиндрова глава за D15B2. Гарнитурата е метална, четирипластова. Ако има желаещи да пишат. Поздрави.
  5. Взех ток за лентата от CD-то. Единственият недостатък е (ако въобще е недостатък), че таблото ми светва веднага щом подам контакт.
  6. Проблемът е разрешен. Извинявам се отново, ако темата е публикувана не където трябва или е неподходяща.
  7. Здравейте колеги. Извинявам се предварително, ако има подобна тема, но съм с флашка и интернета ми е под всякаква критика и нямам възможност да намеря темата. Проблемът ми е следния: не ми свети таблото. Разглобих го и си сложих диодна лента, като я захванах директно към таблото, но пътеките по таблото започнаха да пушат и реших да я откача. Въпросът ми е дали тази лента (тя е на 12волта) прави проблема или има нещо друго, което не е както трябва? А диодчетата ми, които са за осветлението като цяло не са изгорели, всички останали светлини по таблото светят (за ръчната, за маслото и т.н.) От къде мога да си хвана ток за лентата, като не използвам таблото? Благодаря и поздрави.
×
×
  • Създай нов...