Jump to content

venkata1811

Фен
  • Мнения

    94
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

Всичко публикувано от venkata1811

  1. Здравейте колеги. И мен ме сполетя наводнението и то за втори път. Миналата година отдясно влизаше през държачите на бронята. Минах ги хубаво със силикон и си реших проблема, до сега. Сега реши от шофьорската страна през отдушника да влиза. Карах колата в дъжд и на другия ден плуваше. Имаше вода и в резервната гума. Подсуших я и започнах да я поливам и видях, че през отдушника влиза вода... Хванах го и играеше на мястото си, явно уплътнението е заминало. Сега ще го намажа и там със силикон и се надявам да реша проблема.
  2. добавям още някои неща: - касетофон хонда от сивик вти + кутийка за панела. Касетофона има проблем с врътката за усилване и някой бутони нямат подсветка - 30лв - барче от сивик втиперфектно - 20лв - мигачи за калниците от вти в перфектно състояние - 15лв
  3. Продавам въпросните части от сивик 6та хеч EJ9: -тасове хонда 14ки, нямат счупени места, обелена боя на места - 40лв - гумени стелки хонда, не знам колко са оригинални, пише си хонда на тях, карал съм ги на хеч и седан, пасват си перфектно, хубави големи стелки, може да се режат по размер - 60лв - оригинален спойлер от хеч ej9 без счупвания, много добро състояние, има повдигащи гайки на него прилагам и снимка от колата - 60лв - решетка хромова от сивик 6та преди фейс, няма емблема, всичко й е здраво-подарява се Всички части се намират в Русе и може да пътуват с куриер. тел: 0894377004 Цените търпят минимален коментар, предвид състоянието на частите. Има още някои неща и ще обновявам списъка.
  4. CD чейнджъра - продаден! касетофон 30лв
  5. Здравейте продавам касетофон + CD чейнджър Pioneer, оригинални от сивик 6та вти. Касетофона работи но има изгорели диоди и врътката за усилване/намаляне не работи много добрес падащ панел и кутия за панела. Чейнджъра си работи без проблем. Давам и кабела от касетофона към чейнджъра. Всичко си е оригинално. Не ми се продават отделно, но ако се появи подходяща оферта съм склонен. Цената е 70лв
  6. Новото ми возило и следващия проект. Една мечта, която стана реалност!
  7. ще има ли поръчка тази година че искам за един седан 6та да поръчам?
  8. Колега, имам въпрос с генерацията. Решил съм да я сменям и си взех генерация от д16з6 нова и с мое крайно гърне китайче, и мисля да взема от китайчетата 4-2-1. Дали ще има ефект от цялата работа според теб. Ще оставя средното гърне и ще направя права тръба след колектора.
  9. здравейте, продавам си джантите Wolfrace 15ки 4х100 и 4х108.6,5 j Джантите са прави без заварки. Могат да се комплектоват с гуми при желание тогава цената ще е друга. цена на джантите 370лв за колеги от групата и с гуми 520лв. За инфо на лс От Русе съм. Пътуват с куриер ппри желание!
  10. срещите се провеждат на паркинга на мол Русе (киното) от страна на автомивката. За повече инфо https://www.facebook.com/groups/746736238683017/
  11. смених си радиаторчето на парното .... голям зор беше, и си сложих разпънка
  12. регулира светлината на таблото и светлината на климатика и парното, конзолата която е
  13. Здравейте, искам да попитам как да си свържа димера на сивика. Знам че го има предимно на американските версии, но няма начин да не може да се свърже на европейските. Благодаря предварително!
  14. здравейте! Наскоро си закупих димер за регулиране на осветлението на таблото но не знам как да го свържа. Някой ако знае да каже, ще съм благодарен.
×
×
  • Създай нов...