Jump to content

luboo

Фен
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от luboo

  1. Здравейте колеги. На скоро си закупих Хонда цр-в първа генерация. Много съм доволен от количката. Но когато я закупих дистанционното на централното беше пробито за да го закачат на ключовете през платката и не действа. До тук ок. Четах тук в форума и другаде,че става от друго цр-в стига да е оригинално. Взех аз едно дистанционно като мойто пак надписа същия. Пробвах да го обуча но не се получава. Къде може да е проблема и може ли някой да помогне,. От Варна съм. Благодаря
  2. Здравейте продавам решетка за сивик 6-та преди фейса. Решетката е чисто нова никога не е слагана. Намира се в Варна може да се види на място. Пращам с еконт Цена:60лв Любомир тел:0883668405
  3. Специално за гледането си прав колега. Но просто исках някой който има от повечко време црв да говоря с него за това.
  4. Здравейте колеги и колежки. Търся човек от Варна с Cr-v 1 или 2 gen. Тъй като останах без кола и мисля да закупя въпросното cr-v искам ако на някой не му е проблем и има време да се срещнем някъде за да ми обясни малко за джипчето да го разгледам за да мога да си преценя дали това е моят автомобил. Благодаря предварително!
  5. Поздрави за колежката от Варна с сива 6 та русенска регистрация. Засякохме се няколко пъти по светофарите.
  6. Много здраве на колегата или колежка който мина на червено на светофара на Варна мол. И имаш късмет че те видях иначе така щях да вляза при вас. И дано друг път да не се засичаме така че няма да спра. П... Дал!
  7. Поздрави за бялата седма ген. Спряна пред блок 45 възраждане Варна
  8. Понеже фабрично 6 ген. Няма капак над резервната се наложи да творим.
  9. Поздрав за сивата 5-ца минаваща пред варна мол 7:40
  10. На кого е тази количка? http://prikachi.com/images.php?images/903/7932903Q.jpg
  11. Здравейте. Става въпрос за Сивик 6-та. д14а4. Проблема е следния когато паднат температурите до 0 по нула колата много трудно пали. Върти си стартера добре но не пали както си е палила преди. Когато поработи малко и загрее веднага докато завъртя ключа и пали. Също така държи много високи обороти 1000-1500. Къде може да е проблема?
  12. Благодаря ви много! Като се пооправи времето явно ще правя същата процедура.
  13. Благодаря за отговора ще погледна да не би да влиза вода. Но запотяването на какво може да се дължи. Да не би да се изпарява водата ?
  14. Здравейте. Имам следният проблем с моя сивик 6-та хеч. От известно време забелязвам голямо изпотяване на стъклата и не само на тях ами по волана таблото дори и панела на СД-то. А днес погледнах в багажника и какво да видя двата усилвателя и баса бяха целите в вода. От къде може да е проблема? Някой зблъсквал ли се с такова нещо? Благодаря
  15. Здравейте. Първо се извинявам ако не е за тук тази тема ако трябва нека бъде преместена. Та въпросът ми е има ли човек от Варна занимаващ се с рециклиране на кормилни рейки. Става дума за Хонда сивик 98-ма д14а4. Евентуално да ме насочите към някой наистина добър. И колко ви излезнал един такъв ремонт. БлагодаряПоздрави
  16. Не знам размери и не можах да взема. Но проблема беше оправен, Динамото излиза от горе! Като се разкачи помпата за спирачките.
  17. А да попитам евентуално от каква хонда или друга кола би могло да стане на моята. Става въпрос за по мощно?
  18. Аз ги гледах тези клипчета. Но няма как да излезе. Отвих и двата болта където го държат. След това кабелите разкачих и динамото падна. Но нито от горе има място нито от долу. Въртях суках няма и няма. А да ми го свалят искат 15 лева.
  19. Днес се опитах да сваля въпросният алтернатор но греда. Нито от долу нито от горе. Не знам въобще как се сваля. Някакви идеи?
×
×
  • Създай нов...