Jump to content

Smurfa

Фен
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Smurfa

  1. Колега, чувствай се поканен на Хонда Акорд срещите в София. Ако си падаш по такива събирания ще се радваме да обменим опит и да видим Туринга Със сигурност ще ти препоръчаме и някое друго местенце за обслужванията. Аз карам Акорд 9 Туринг и засега не съм имал никакви проблеми със части и обслужване.
  2. Заповядайте в https://www.facebook.com/groups/accordteambulgaria тук пускат инфо за срещите 1 месечно. Мисля че и тук във форума също имаше тема Иначе и аз съм поръчвал от rockauto. За едрогабаритните не съм разпитвал в бултрако, защото не ми се пиеха хапчета за глава...
  3. Относно частите - поръчвах спирачен апарат от Америка и дойде за 5 дни. Има доста афтърмаркет части на прилични цени. За едрогабаритните дано не се налага... там ще е скъпотията. Имаше налични в Полша, но не всичко. Иначе успех с покупката избора е супер! Ще се радвам да се запознаем на някоя от Софийските Акорд срещи и да я видим.
  4. Здравейте и от мен, аз избрах v6 touring фейс. Първо защото не е с директно впръскване и е с обикновенна 6 степенна скоростна кутия. Автомата предполагам не е по-различен от този на старите 8ма и 7ма ген. До колкото знам са здрави. За газ още не съм мислил, но предполагам е възможно. Единствено ме притеснява системата VCM за спиране на 3 от цилиндрите... незнам дали влияе на поставянето на газ. За разхода съм очарован доста - магистрално каране 140км/ч - 8 до 8.5 на сто. В София 10-12 , в мазаляка и 15 понякога... Но колата като возия и вървеж неможе да се мери със к24 (преди имах акорд 7 фейс).
  5. Здрасти, Може ли цена за 43019-T2M-P00 (43019-T2F-A01) заден ляв. Може да пишеш на ЛС. Мерси предварително!
  6. Извинявай от анализи на масло не разбирам, а тепърва да се запознавам, да чета дали става за този двигател нямам време... Просто исках да видя дали има мнения за комбинацията. Ще чета явно... Дори и да го озчета едва ли ще стигна сам до изводите
  7. Здравейте колеги, надявам се да не съм сбъркал мястото за този въпрос. До сега бях с FUCHS 5W30. Мисля тази година да сипя Mobil 1 ESP 5W30 на Акорд 7 К24. Предполагам е коментирано някъде в темите (но кой да чете...).. Дали хрумването ми е добро според вас за този двигател? На Сивик 7 бях най-доволен от shell, като че ли...
  8. Бас каса - продаден. Нови цени: колоните 100 лв и усилвателя 100лв
  9. Продавам си музиката от старата кола. Всичко още е монтирано и може да се чуе в София. Безпроблемна работа! Бас каса размери: дължина 55см, височина 35см, широчина 30см Hertz, размер на готовиреля 10 инча мисля че е - 120лв 2 говорителя Roland Boss SP1,10 инча, 8 ома, 100W - 120лв двете Усилвател JBL gto 75.4 4 канален- безпроблемна работа, но с козметични забележки - 110лв Предпочитам да продам всичко заедно. Давам всички необходими кабели и кондензатор Снимки https://www.dropbox.com/sh/v49ofnsucti33lt/AAAIIaNC5kkWeYPm7bT_HIbAa?dl=0 За връзка ЛС или 0883390903
  10. Мерси за бързия отговор. Ще го разгледам
  11. Здравейте, от скоро съм собственик на 2.4i AT фейслифт и искам да попитам дали е възможно промяната на езика на съобщенията на таблото (не навигацията)?
  12. И аз търсих дълго време. Имаше едни, които са само около лоста на ръчната, без да се допират до предното табло. Но нямам идея откъде да открия такива.
  13. И аз имах същия проблем. Ходих в сервиза и момчетата бяха доста учудени... Но сменихме някакви тампони на стабилизатора и още някакви два на двете колела. Честно казано не разбирам много и немога да съм точен в наименованията. Отделно сменях и амортисьори. В момента този проблем го нямам супер странно!
  14. Здравей, Преди няколко дни смених точно амортисьори в Юби ко. Мен пък всички ме посъветваха да не слагам Monroe. Купих си японски Kayaba , уж тази марка произвеждали оригиналните за модела... За сега съм доволен въпреки, че за няколко дни шофиране едва ли съм за пример. А наистина ли бяха японски, в смисъл марката е японска, но дали са произведени в Япония. Оригиналните са Nissin Showa, ама не са стока, правят ги в завода им в Англия. А на каква цена ги взе и от къде? Да, пишеше на кашона нещо от сорта, че са внесени от япония! То наистина всичко може да пише там де... Иначе приятел ми ги намери с отстъпка на 166 лв в сервиза ми казаха цена 240
  15. Здравей, Преди няколко дни смених точно амортисьори в Юби ко. Мен пък всички ме посъветваха да не слагам Monroe. Купих си японски Kayaba , уж тази марка произвеждали оригиналните за модела... За сега съм доволен въпреки, че за няколко дни шофиране едва ли съм за пример.
  16. Здравейте, Дойде ми идея да си търся централна конзола (или барче) за между предните 2 седалки, тъй като моята кола няма такова. Карам Сивик 2002 4 врати. Пробвах барчето от двувратка, но не става. Също така днес ходих до една автоморга и мерих от 4-вратка, НО нещата не станаха толко лесно колкото мислих - при пепелника остава една дупка и моя пепелник не влиза в нея. Може ли да ми дадете съвет откаде да потърся подходяща или подобна на тази на картинката (тъй като тя не стига до таблото). Благодаря предварително!
  17. Здравейте, Малко да поясня за оборотите какво се случи - имах проблемен акумулатор смених го и всичко заспа. Аз лично не разбрах как се оправи само, но и без това не разбирам.
  18. А препоръка за сервиз в София, където могат само да почистят стъпковия мотор- временно решение е може би ....
  19. Здравейте и от мен.Имам проблем с оборотите - при работа на двигателя на празен ход като колата е в покой всичко е наред (700 оборота) , обаче когато колата е в движение отново не на скорост оборотите са 1500-1600 (и когато е в движение не падат). Просто при изключване от 4та скорост(примерно) стрелката пада до 700 и се връща нагоре до 1500. Същото става и когато спирам на светофари. Тогава работи 10 сек. на 1500 и пада до нормалните 700. Ако има значение това го забелязах след като откачих акумулатора да го зареждам в нас. На следващия ден - бам проблем.Моля дайте някакъв съвет или мнение. До колкото разбрах може да е от стъпково моторче.Колата е civic 1.6 vtec бензинка.Благодаря!
  20. Мерси Иначе палчетата са правоъгълни незнам как ще се отвият ако не се махне цялата кора ... то самото тракане е от пластмасата на палчето в пластмасата на самата кора на вратата.
  21. Здравейте колеги,Имам civic 2002г 1.6 и няколко въпроса Първото ми питане как се махат палчетата за откл/закл на вратите. Пластмасови са и не смея да ги дърпам за да не ги счупя. Проблема е че дрънкат много при неравности.Харесал съм и фарове от по-новите 2003-2004 civic с лупи. Дали ще паснат? За мен са еднакви.Мерси предварително за отделеното време.
×
×
  • Създай нов...