Jump to content

swartalf

Фен
  • Мнения

    236
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от swartalf


  1. Къде е вързан подгрева на изпарителя? Ако е на тройник след термостата, махни го от там и го премести на тънкия маркуч подгряващ смукателния колектор - макар че не знам при 147-к версията имаше ли такова.


  2. Моето мнение е, че за това което е правено по колата цената е направо ниска. Единствената ми критика е, че няма подлакътници. Ако имам път покрай Шумен определено бих искал да я видя, макар и без да я купувам! :punk:


  3. Имаше тема по тоз въпрос, разрови да видиш цените. Грубо ориентировъчно втора ръка са по 40тина лева, като можеш да го премериш преди това с мултицет дали работи. А иначе грешките ще ги прочетеш много лесно с кламера - така и ще разбереш кой датчик не ти работи (ако е от датчик) или какъвто е там проблема.


  4. Не съм сигурен кое поколение се водеше - май бяха от '95-та до '99-та. Нещо такова:

     

    s-l1600.jpg

     

     

    На моето ЦРВ се опитвах да сложа прозрачни лексанови стрелки с подсветка със светодиод за да ги накарам да светят, но така и не успях. Иначе стрелките ги имам подготвени от Ксантия - подрязани по дължина за да пасват, но нещо подсветката така и не успях да я измъдря така, че да светнат. Ако имаш мерак да се занимаваш мога да ти ги подаря...


  5. Аз от 40-50к километра съм с BSM и единствените проблеми дето имах бяха от некадърни настройки. Накрая ми писна, купих си кабел и си я настроих сам, оттогава съм много доволен. Това което се убедих е, че не е толкова важна марката, колкото кадърния монтаж и настройки после.

    • Нагоре 1

  6. Привет, и аз съм от София и умиргам за каква да е щора за багажника, за да не гледа мало и голямо какво таралянкам там. Къде ти е удобно да се видим?

     

    Поздрави

     

    ПП - И какво пиеш за да черпя ако взема щората :D


  7. Ми значи ако няма драми си заслужава и още как. Автоматът доколкото знам е доста здрав и безпроблемен, само да знаеш, че се обслужва с "хондьово" масло, не с Дексрон. Но за чорбите и обслужването вероятно си проверил вече.


  8. Ми аз вкъщи съм с климатици, засега на минус 20 се доказаха че вършат работа. Обаче както каза един пич - климатиците са бедняшкия избор - комфорта е на ниско ниво. Айде тези са тихи и не се чуват, но въздушната струя си остава. Правилния избор е термопомпа с цикъл вода-вода и радиатори в цялата къща, но инвестицията си е голяма.


  9. Моята с акумулатор в добро здраве запали от втория път без проблеми. Обаче в тия студове се чуват всякакви странни звуци, поскърцвания и потраквания сутрин. Интересно е че е уличница (нощува навън) и пак успява да загрее относително бързо - докато поостържа скрежа и е почнала да вдига стрелката. При мен сутринта в 7 по термометър беше минус 12.


  10. Решили да измислят нови гербове за държавите. САЩ - мушмула, защото капитализма колкото повче загнива по-сладък става. СССР - амурче - въоръжен но с гол гъз. България - хипопотам - до шията в лайна ама отворил огромна уста.

    • Нагоре 1
×
×
  • Създай нов...