Jump to content

gladiator77

Фен
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно gladiator77

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V 2.2 I-DTEC 150 hp
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv
  1. -Offtopic-В събота по обед ще пробвам един път (черен) между бойково и дедево, ако си навит пиши ми Л.С Ще има и един range rover да ни дърпа )) Еее,толкова да не си надценяваме паркетниците,че наистина ще трябва да ни дърпат))
  2. Аз съм с БФ Гудрич Уинтър слалом кси,карах с тях миналата зима Сорентото.Нямат грешка.Още не мога да кажа въобще как се държи новата ми кола,защото в Пловдив няма сняг.Иначе миналата зима ходих в най-големия сняг,януари,на Белинташ.Който е ходил там знае за какво става дума-багера минава и прави ледена пързалка,не опесечават грам!Мека е гумата и прави добро сцепление.Нямам търпение на изпробвам интелигентното 4х4 на Хондата.Едвали ще е сигурно като парт тайма на Сорентото,но ще видим....
  3. Ясно.Един клапан не е зор и разход.Радвай се с компресора всичко да ти е наред.По принцип кадърните майстори за ремонт на автоклиматици са кът....
  4. Какво имаш предвид "не работи климатика"?Защото сега в тия студове много автомобили са направени при минусови температури въобще да не може да се включи компресора.Аз лично на моята кола карам с постоянно включено А/С,но пхросто на някои автомобили и да искаш не може да го включиш.Имах Ауди А6,при +6 градуса вече не се включваше климатроника,а само парното.
  5. Оригиналните в Хонда са от 1000 лв нагоре,имат различни модели.На колегата съм отговорил на ЛС да не спамим по темата.
  6. Степенките освен,че са красиви,пазят и от удряния от врати на други коли.Особено ако спирате на тясно,в някой паркинг на Мол,и до вас някой цървул с Голф 2...Моята на втория ден след изкарване от шоурума един такъв олигофрен ми туцира вратата.Да го убиеш направо!Та за това си купих степенки,ама те излезнаха за предните два модела та сега ги продавам.Иначе монтажа им е елементарен,те си вървят с целия монтажен кит,планки,болтове и т.н.
  7. Съгласен съм.С риск да обидя най—верните фенове на марката,сравнете снимката с тази на Киа Оптима и открийте разликите.А я погледнете муцуната на най—новото CR-V,не е ли удивителна приликата с Киа Спортейдж?
  8. Купил си една от Топ добрите зимни гуми,няма да съжаляваш.Смело мога да кажа,че са по-добри от прихваления Мишлен Алпин.
  9. За съжаление със стотина камери на десетина кръстовища в Кършияка,няма как да се бори престъпноста.Пък и на мангалите няма да им пука и хиляди камери да ги снимат.То всички са еднакви,как ще ги разпознаят?Но по принцип камерите са хубаво нещо.Представете си:Карате си нормално,минава гурльо на червено и ви изпрасква.Няма свидетели,и гурльо е нагъл.И казва,че е минал на зелено.А сега де?На кой да вярват полицаите?Камерите са полезни за всеки нормален гражданин,повярвайте.И с масирано видеонаблюдение престъпноста неминуемо ще намалее.Гаранция.
  10. За минаване на червено,едно на милион може и да ви санкционират.Тук няма софтуер,който автоматично снима при нарушение.Има един калмук,който се звери в сто екрана и ако случайно реши,може да върне записа и да направи снимка.Само за минаване на червено!!!Шанса за това е едно на милион!Аз лично бих се радвал,за минаване на червено да има яко дране.
  11. Честито приятел! Нека ви споделя нещо за Прелюда и мен.Беше нещо като влюбване от пръв поглед...Имах 2 коли,Мерцедес ЦЛК и Мерцедес Е200 Авантгард.Случайно отидах при един приятел,имаше автосалон.Не мога да опиша автомобил в толкова ужасно състояние!Мръсен,с изгнили,ама много изгнили задни вежди и праговете до тях.Обаче автомобила си имаше излъчване някак си.Привлече ме.Качих се да направя едно кръгче на плаца.Вътре фасовете излизаха от пепелника,пълна кочина.Палнах я,звучеше страхотно,макар и най-малкия мотор да беше(133 hp).Включих на скорост,малко лостче с къс ход и скоростите влизаха супер мазно.Пуснах климатика,лед на момента!Волана се въртеше с един пръст,онемях!А слезнах от Е класа,и то читава.Влюбих се и в модела и в марката.Купих колата,като реших да си я правя ей така,за уикендите.Боядисях я при добър майстор,три ръце лак и удари.Тя беше син металик.Забравих да кажа,че годината и беше 1993 .Направих си я супер колицата,саунд за няколко хилядарки,абе като я карах по уличите и хората се обръщаха след нея.А не е била нещо скъпа кола,вървяха по 6-7 хиляди лв преди 5 години.В последствие продадох и двата мергела и си оставих Хондата да карам.Много си ме кефеше хайвана.Обаче след 1 година забелязах,че веждите отзад пак са шупнали,някак си я разлюбих моята колица.Нещо ми мина мерака заради тази проклета ръжда.Та само там им е слабото място на Прелюдите.Като цяло колата е бестселър за мен.даже се замислих,пак да си взема една такава,същия модел.Обаче като се замисля....няма да ми отива на годините вече)))
  12. Онзи ден направих сефтето със снимките с превишена скорост,с новата ми кола.Да знаете,гадовете стоят почти всеки ден на булеварда с многото автосалони срещу Парашутния полк.Паркират бялата или синята Астра обратно на посоката на движение и ни се смеят,като минем бързичко покрай тях.На мен,единия цървул чак ми направи знака "Ок" с ръката.Демек "вече си в кюпа".Паркират между Лукойла и Шела,и все има и други спрели коли и не се виждат.За камерите в Кършиака,стига го дъвчете,това са просто охранителни камери.Тенденцията е,до 2 години целия град да е под видеонаблюдение.Аз лично се радвам,където има камери престъпноста намаля яко.Та да не ви притесняват,за добро са.
  13. Това е на ул.Димитър Талев,точно зо бензиностанция ЕКО и точно срещу БИЛЛА.Паркинг за 20-30 коли без проблем има.
  14. По колко коли се събирате пичове?Имам голям паркинг до моите обекти,а и е на хубаво място.20 коли без проблем се побират,без да се запушват един с друг.Паркинга е в Кичука,долепен е до "Гладиатори".
  15. Благодаря за пожеланията колеги!Днес в бурния вятър един клон така ми се сгромоляса върху капака,че бошо ми стана.Не е кой знае каква беля,леко вдлъбнато,като от зърно от градушка.Майната му,не съм дребнав.Следобед нещо предната лява гума ми се видя мека.Имам хубав манометър,мале.....Всичките 4 на атмосфера и половина,а ги дават на 2.1,напомпих ги.Карах 5 км и ми светна тъпия датчик за налягането в гумите.Щом нямат датчици в гумите,сигурно взема инфо от АБС-а компютъра.И интересно,че не измявка на меките гуми.Сутринта ще го изчистя компа.Явно масово светват,понеже от Бултрако ми дадоха специално листче с инструкция за зануляване.Явно им е писнало да им се влачат заради "уникалната"екстра.Колегата Дамянски ме зарадва,че няма датчици на винтилите,че и тях трябваше да търся.Ама ми е чудно как така с тия меки гуми ми я дадоха,или и аз не знам как омекнаха....
×
×
  • Създай нов...