Jump to content

vacata

Фен
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vacata

  1. Благодаря ви, търсенето ще продължи. Просто ми хвана окото и я проверих в carfax и километрите излязоха реални. Но от 3год. не е била в движение.
  2. Благодаря за информацията, май ще отида да я видя. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21600062450953344&slink=jcpg7f Само ме интересува.....някой наясно ли е автоматика на канадските какъв тип е.....5-степения или CVT?
  3. Колеги, какво мислите за тази обява https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=21600062450953344 ? С около 3000лв е по-евтина от другите модели, които са около 2008год. Предполагам е от Канада.... не можах да намеря мн информация..имали ли някакви съществени разлики, освен двигателя, с европейските версии? За газ прочетох,че няма проблем.
  4. Здравейте, и аз искам да питам за автоматикът на 9ката. От какъв тип е ....като на старата ishift, cvt ....? Проблемен ли е. Благодаря!
  5. Здравейте, случайно някой да има ръководството на български, но за Hatchback версията. Благодаря!
  6. Забравих да напиша номера на грешката: P1259 HONDA - VTEC System Malfunction
  7. Здравейте колеги! Карам Honda Civic 2003г. 1.6 D16V1. Преди месец ми светна чека и като я закачих ми изкара грешка "Vtec system malfuntion". Тогава тъкмо беше време за смяна на консумативи (масло и филтри) и майстора каза първо да я покарам с добавка към горивото за почистване на горивната система. Нямам никакви проблеми при градско шофиране, но на 2 пъти (извънградско) ми се получи едно силно тресене (и абсолютно блокиране) на двигателя при ускорение.....след като отпусна газта за няколко секунди и пак я настъпя всичко се оправя. От около 10 дни нямах никакви проблеми и вчера пак ми светна check engine със същия код. Някой да е срещал същия проблем и това смяна на vtec solenoid ли означава? Мерси предварително!
  8. Мерси колеги, ще пиша като има развитие.
  9. Здравейте, карам Honda Civic VII Hatch 2003г,точно преди фейслифта. Намерил съм си от новите фарове с лупи.Проблема е,че моите са с една крушка за къси и дълги а новите на фейслифта са с отделни.Има ли начин да се направи....и много ли е сложна процедурата? Мерси предварително
  10. Здравейте колеги. Карам Сивик 2003г. двигател D16V1 Vtec. Наскоро ми светна check engine и с програмата Torque ми изкара грешка P0135: O2 Sensor Heater Circuit (Bank 1 Sensor 1). Явно ламбда сондата е за смяна. Предполагам това е първата, която е веднага след колекторите? Та въпросът ми е някой има ли наблюдения дали ще има проблеми ако сложа универсална на Bosch(която струва около 120 лв.- другите на NGK са по 250 лв.). Извинявам се ако се повтарям.
  11. Здравейте ,от скоро съм собственик на Сивик 2003г., двигател D16V1 Vtec. Колата е внос от Италия. Клапаните се чуват доста,няма значение дали е студена или загрята. Мисля на втората смяна на масло да и направя и една промивка с промивно масло и да направя реглаж на клапаните. Някой може ли да ми препоръча къде във Варна мога да я закарам за реглаж? извинявам се ако се повтарям..
  12. Здравейте, и на мен вчера ми разбиха Хондата. Бях на плаж на Паша Дере и я заварих с разбита ключалка. Бях си извадил панела и заключих жабката, но и нея също са откючили. Странното е,че са ми взели само флашката,а имаше и още неща, които можеха да вземат. Явно са видели някой и са избягали набързо, имайки впредвид, че покрай мен имаше и други коли, но май само моята беше без аларма(не че щеше да помогне много ако са имали сериозни намерения). Така че решат ли да я разбият, ще го направят дори и всичко да е прибрано и да не се вижда, че има някакви ценни вещи в колата(както беше в моя склучай). Да попитам някакви идеи, могат ли да ми направят патрон, които да се ползва със същия ключ на друго място или само в представителство на Хонда или някакво друго предложение...Поздрави
×
×
  • Създай нов...