Jump to content

NGG

Фен
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Neutral

About NGG

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  bg

Recent Profile Visitors

1719 profile views
 1. Хиляди безаварийни....! Най после станахме двама в този форум. Трябва да я видим.
 2. Ето един среден разход........ на Хонда Джазз
 3. Като не я познаваш, защо ръсиш мозък по темите за Хонда Джаз.
 4. Единия е IDSA-88 hp с 8 клапана и 8 свещи, а другия е I-VITEC 100hp с 16 клапана и 4 свещи.
 5. Искам да попитам какво е буквеното означение на двигателя преди 1,4 i-vitec...?
 6. След поредно щателно прочитане на ръководството, тази функция веднъж активирана,не може да бъде изключена от менюто....... така че не знам дали познаваш проблема..!! ....... и е добре като не знаеш да не предполагаш....!!!!!!!!
 7. http://prikachi.com/images/187/5492187O.jpgПървия от този вид....! Надявам се не последния.....!!!!!!
 8. След октомври 2008г., така нареченото II - ро поколение на Honda Jazz , което всъщност е трето има контрол на стабилността, даже има бутон за изключване... и .... ако не е видяно или изпробвано, е по добре да не се твърди че не съществува...!!!!!...
 9. Колата е хубава, но по добре за още малко пари да си вземеш i-vitec, a не ай ди ес ай който е с две свещи на цилиндър и е по капризен. Има за около дванадесет хил. можеш да вземеш 2008г. 90 к.с.доста по добра кола. Разгледай витека е по добър в пъти и за малко повече пари имаш 90к.с. Моя съвет е да не си даваш парите за нещо по старо, а за Джаз 2008г. Това коетоти говорят е от хора които нямат реалното виждане, а само са чували...!!!
 10. Ако има колеги с Jazz L13Z1, Моля да споделите, е ли възможно и как става изключването на функцията за напомняне за техническо обслужване на бордовия компютър. Особено е неприятно да се изръсваш по 30-40лв. за да се премахне светещия знак за някаква информация и оставащите дни за това на таблото.
 11. Аз бях пред същата дилема, но по отношение на Jazz 2009 i-vitec 1,4/100к.с. е доста по широка от Сивика и за сметка на това ..икономична...! Така че вземай Jazz но след 2009г. Страхотна кола.. Освен това, колата се купува да се кара, а не да се поправя както голфовете.....
×
×
 • Create New...