Jump to content

CNC Setter

Фен
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

43 Neutral

Относно CNC Setter

  • Ранг
    Потребител

Profile Information

  • Кара
    Honda CR-V II 2.2 i-CTDI
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол

Последни посетители

1482 профилни разглеждания
  1. С какъв горивен филтър си ? Този автомобил със сигурност има система за подгрев на горивото във филтъра. Възможно и ти там да имаш проблем.
  2. Слагай 215/65/16 и не го мисли повече.
  3. 15 годишен автомобил да пристигне на 170-190 к км е голяма рядкост ! Масово са на по 250-300 к км.
  4. Точно във Варна е правилния човек, с правилната машина за почистване на ДПФ. Има обява в олх, ще го откриеш.
  5. От доста места чувам ,че само Original върши работа . Имам опит с други части при други марки ( японски ) , при които освен оригинал , всичко друго е загуба на пари и време , явно и тук е така за каретата и полуоските...
  6. Никой така и не писа какъв е резултата с афтърмаркета карета ?
  7. Първо си смени капачката с такава за твоя автомобил, по възможност оригинална, ако няма - някоя по-хубава марка вземи. Ако след това пак имаш проблем, направи един тест за газове в антифриза. После пиши какво е станало и да я умуваме.
  8. Лосиона на Sonax за кожа е много добър продукт, кожата се почиства и омеква.
  9. Отива един човек в магазин за оръжие и иска да му покажат пушки с оптически мерник. Продавачът му показва една, втора, трета, но без успех. Накрая извадил една изпод щанда и казал: - Като за тебе ето тази е най - добрата. Само че е много скъпа. Има върховна оптика. Ето погледни - можеш да видиш чак моята къща, която е горе на баира. Взел човека пушката, погледнал през оптиката към баира и почнал да се смее. - Виждам един гол мъж да гони една гола жена. Продавачът взел пушката, погледнал и той през оптиката и почервенял и ядосан извадил два патрона от чекмеджето и предложил: - Ето ти тези два патрона. Подарявам ти пушката ако с единия простреляш любовника на жена ми в онази работа, а с другия жена ми в главата. Взел нашият човек патроните и пушката, погледнал през оптиката и казал: - А, в момента единият патрон ми стига.
  10. Тъкмо ще понамалеят колите из пътищата , в градовете най-вече , че е някакъв кошмар напоследък.
  11. За съжаление си изтеглил късата клечка.. Колкото и да не съм фен на такива работи.. търси някой с връзка в Кат от твоя регион. С това досъдебно производство, няма да си видиш колата скоро.
  12. Ако е в начална фаза зацапването, няма да го хванеш да прекъсва. Прекъсването е вече когато са много зацапани или не впръскват горивната смес като мъгла.
  13. Ако говориш за Акорд 7 генерация 2.0 мотор , съм имал такъв преди 10 години, беше на 220 хил. км и не ми е харчил масло.
  14. Честито, автомобила е супер ! Какво означава "има бензин в маслото"? Не съм се интересувал от този модел и не съм наясно с особеностите му.
  15. Много може да са причините, една от тях е да са зацапани инжекторите.
×
×
  • Създай нов...