Jump to content

Soichiro

Фен
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Soichiro

  1. Колеги, продавам 15" джанти 4x100 ЕТ15 с гуми Kumho. Джантите не са сцепвани или заварявани. Само имат обелено, както е видно от снимките. Две от гумите са наполовина износени, другите две са почти нови. Размера на гумите е 195/50/15Цена: 350 лв. без коментар. Продават се само в комплект. Изпращане по Еконт с наложен платеж.Снимки:http://www.picvalley...TB0qUg5sN9N.JPGhttp://www.picvalley...2MjaTQ8JJUN.JPGhttp://www.picvalley...kPVIYp4D1xI.JPG http://www.picvalley...GcTBIu5M0YV.JPGhttp://www.picvalley...WdpfVN9vpEZ.JPGhttp://www.picvalley...PlcFQedZFj5.JPGhttp://www.picvalley...OVDW1p9jEaM.JPGhttp://www.picvalley...jbqcgOIcDY4.JPGhttp://www.picvalley...Od0QINxtR9m.JPGТел. за връзка: 0886565222 ПламенКолеги, виждам че няма интерес, явно цената не е добра.Затова нова цена на джанти с гуми 300 лв.
  2. Колега, аз съм с F20Z1 и съм сменял тази семерина. Ако става въпрос за задния вал към купето. Разбира се не вадиш двигател. Сваляш капаците на ремъците, махаш ремъците и действаш.Тъжната новина е,че само семерина там не можеш да смениш. Тя се сменя с целия капак, който е със зъбното колело, което се върти от малкия ремък. Струва около 600 лв. от БултракоУспех
  3. Колеги, да подновим темата.Филма за Сойчиро Хонда и приятеля му основал Сони, го даваха няколко пъти през 99 година по Канал 1. Те го имат гадовете. Откъса на колегата по-горе е точно от този филм и беше преведен (озвучен) на български.Хайде колеги от София, търсете връзки в телевизията!
  4. Колега, не е аксиален лагер! Той се върти само когато натиснеш съединителя. Когато е пуснат се върти първичния вал. А най-вероятно не е заминал само той. В кутията лагерите са 5 бр.-поне при пета генерация. Ще ти се наложи да отваряш кутия. И наливай двигателно масло в кутията
  5. По реда на палене- 1,3,4,2 Регулираш всумакателни и изпускателни, докато си на дадения цилиндър, после въртиш и пак.
  6. Колеги, ако сте от Русе или региона и ви се налага да правите ремонт на ауспуха, ви съветвам да не ходите в сервиза на Даскалов и ко. Убедих се, че там работят абсолютни безхаберници. При обявена цена от 150лв. после ми вземаха 200лв, отрязаха фланеца на катализатора, който е с трите болта и завариха тръбата директно за катализатора. После трябваше да проведа три разговора със собственика и да отида още три пъти, за да разбере, че заварката на тръбата преди крайното гърне е на половина направена и от там духа, като той ( собственика) преди това ме увери, че са прегледали всичко и е ОК. Тази полузаварка той нарече шупла, а аз него бих го нарекъл безхаберник. Дано не ви се налага, но не ползвайте този "сервиз". Единия се намира на кръговото на млечна кухня, а другия е горе до бившата Дунавия.Всички имате познати, дори и с други коли, моля ви разкажете им, за да не си късат нервите хората с такива малоумници П.С. Ако модераторите преценят, че темата не е за тук да я преместят!
  7. Колега, на сивия Civic хечбек- който е скристалните стопове, колко искаш за задната "врата", там където е номера. Трябва ми разоборудвана, без стопове, номера ключалки и т.н., стига да не е ръждясала.
  8. Не е газов инжекцион, има си изпарител. Но колата от която е свалена е инжекцион!
  9. Продавам употребявана, работеща газова уредба Landi Renzo, свалена от Акорд-F20Z1. Бутилката е с вместимост 65л. с работещ нивомер. Изпарителя е нов-електрически SE81, на 1 месец за двигатели до 130к.с. Стъпков мотор, ламбда емулатор, ламбда контрол V05 за инжекторите, цялото окабеляване и маркучите са италианските, защото колата така е купена от Италия, клапан за газта и ключе за превключване със светодиодно показание на нивото на газта в бутилката. В общи линии всичко без тръбата за зареждане на бутилката и тръбата от бутилката до двигателя, защото са на колата.В момента не мога да кача снимки, но ако някой държи, ще има.Цена 350лв. не подлежи на коментар!
  10. Колега, пускай лявото огледало с наложен платеж по Еконт Експрес, до колкото видях е здраво. Ако е така-давай!Обади се на 0886565222/Пламен, за да се разберем за адрес на доставка.
  11. Колега дай цена и за стоповете на червения външните смигачите които са!
  12. Колега, дай цена на ляво огледало-стига да е ел. от тъмносивия или от чрвения. Аз карам като червения и имам и подгряване на огледалата. Но и без подгрев ще го преживея.
  13. Колега, прочетох за мъките ти и за всичко, което си сменил. Единственото за което се сещам е да намериш термометър с голяма скала - до 100 градуса и да си измериш темп. в радиатора (при отворена капачка).Може да те лъже стрелката на таблото или нейния датчик. При 85-90 градуса трябва да се вкл. перките. Дано и новия термостат да отваря навреме. До колкото знам датчика за вкл. на перките е навит в главата. Макар и нов провери дали охл. течност стига до него , за да го "управлява". Ти когато свържеш кабелите му, реално го заобикаляш. При нов такъв , остава само да няма КОЙ да го подгрее за да подаде той контакт. А иначе темп. е паднала когато си вкл. климатика, защото там перките тръгват заради климатика.Остави я да работи на място с термометър в гърловината на радиатора и гледай темп. на таблото и на термометъра и дали ще включат все пак перките, като разбира се внимавай да не я прегрееш.Това се сещам на първо четене при всички сменени от теб неща. Успех!
  14. Колеги, някъде прочетох преди да запалим напомпваме педала на спирачката докато се втвърди и чак тогава подаваме контакт, изчакваме чека да изгасне и палим от раз. Аз го пробвах и става. Не си го обяснявам много и не съм убеден, че това е някакво решение, обаче действа
  15. Да. Този сигурно е от разбирачите, дето твърдят, че на японките всичко е капсуловано! Тях ги обичам най-много.Ама стига, че оак**** темата на човека.Sorry!
  16. Колега, ако евентуално напишеш в профила си от къде си, сигурно някой ще може да ти помогне!P.S. Някъде в началото на форума имаше обяснения за новите членове на форума.ЧЕТЕТЕ
  17. Колега, остана ли ти антената на една от двете колици? Каталясах да търся!
  18. Sorry, мен не ме бройте, ще сменям предни амортисьори на Акордеончето. Иначе с удоволствие.
  19. Здравейте колеги,Вчера установих,че ще трябва да сменям прдни амортисьори. Дайте идеи какви? Мисля за Sachs, и ако някой знае цена на двойно действащи-маслени, ще съм му много благодарен!Благодаря предварително и лек ден!
  20. Броя на миганията на жълтата лампа.Има дълги и къси,дългите са десетици-късите са единици.При Акорда е така,обаче не намирам куплунга.
  21. Здравейте колеги.Първо да се похваля,че накичих жена ми със Сивик 5-та ген. с двигател D15B2.Koлицата е слънце като изключим одраната шофьорска врата и кофти седалка.Вече съм горд притежател на Акорд и Сивик.Та въпроса ми е някой има ли седалка за продаване и на какви пари?И другото-видях къде е ЕЦУ-то,как да го проверя за евентуални грешки,макар че чека на свети?
  22. Ако са мокри свещите,ако през ауспуха излиза пара-даже, когато навън е топло и колата е загряла и ако прекъсва.Ако има нещо такова ,тогава си за смяна на гарнитура
×
×
  • Създай нов...