Jump to content

ecobo

Фен
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ecobo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CR-V R20A3 AT; Jazz 1.4 2007 CVT
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Ямбол

Contact Methods

  • Skype
    n/a

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Провери джантите и/или сложи нови ЧИТАВИ гуми. Такова треперене се получава най-често от крива гума или джанта. Аз имаш проблем с чифт всесезонни GoodYear, като ги изхвърлих и колата сега спи.
  2. Благодаря! Пращам ЛС!
  3. И аз най-накрая прежалих Акорда и му забих едно BRC, но това с бензина е баси гадното! Би ли казал повече за този емулатор: откъде се купува, как се монтира (може ли начинаещ електричар като мен да го монтира) и най-важното- след слагане на емулатора, стрелката отчита ли реалното ниво на бензина? Примерно, ако покарам на бензин, дали ще отчита разходи и съответно да не отчита разхода, когато се кара на газ?
  4. Маркучът от eBay пристигна. На външен вид е неразличим от оригиналния, даже майстора, който ми поддържа колите и е заклет хондаджия от десетилетия, помисли че съм се изръсил 600 кинта за оригинален от Бултрако. Изглежда китайчетата са се постарали във всяко едно отношение, защото маркуча не само залепна за Акорд-а, ами и всякакви свирения, тласъци, вибрации и тям подобни изчезнаха. Волана стана супер-лек и мазен, точно както си беше с оригиналния маркуч. Изключително съм доволен!
  5. Ще пиша на човека с общата поръчка да видим каква е цената. Благодаря отново за помощта!
  6. Странно как съм го пропуснал това мнение №18, а изчетох всичко за хидравликата. Благодаря! Цената на китайския маркуч е смешна, ще взема един да пробвам. Ако не стане - отивам на вариант Б, Бултрако.
  7. Оригиналния маркуч има вътре една пружина по цялата си дължина, която действа като успокоител. Освен това, самия маркуч е еластичен, за да обира тласъците на помпата. Ремонтът е направен както трябва, всичко от стария маркуч е сложено на новия, но самия маркуч е за много по-високо налягане и съответно е по-твърд. Хората ме предупредиха, че е възможно с новия маркуч да има промяна в поведението на волана и помпата да свири. Но това е така, както е. От тук насетне, ще се купува нов маркуч, въпросът е от къде.
  8. Не свири маркуча, а помпата, понеже новия маркуч е по-твърд и няма вътре "пружина". Описано е в много теми защо става така. Звукът е по-силен при ниски температури, но го има и лятото. Карам така вече 2 години и няма проблем с управлението, но ме дразни това свирене, особено зимно време. А 600 кинта за маркуч от Бултарко ми се вижда прекалено, предвид цената на същия маркуч в САЩ. Ако не успея да си го поръчам от САЩ (само един сайт праща до БГ, поне от тези, които открих, но цената за доставка е повече от цената на самия маркуч), ще пробвам вероятно един такъв китайски, затова питам дали някой си е купувал такъв евтинджос и как се държи въпросния китайски маркуч.
  9. Ей това примерно: https://www.ebay.com/itm/283080930318 Дали китайското копие повтаря добре оригинала? Ако всичко са копирали 1:1, а това го могат, качеството на материалите не би трябвало да е проблем при тази цена - и 1/3 от пробега на оригинал да устиска, пак ще е добре. Въпросът е дали с такъв маркуч ще ги има шумовете, които се появиха след ремонта на оригиналния маркуч?
  10. Знам, затова съм написал парт намбъра 😉 Но питането ми е по-скоро за това откъде да си купя читав маркуч, който да не е на цената на Опел, и да е с добро качество.
  11. Здравейте, Някой купувал ли е евтин маркуч за хидравликата от eBay? Има доста произведени в Тайван, предлагат се и в щатите, а цената е подозрително ниска. Оглеждам се за нещо читаво, че с ремонтиран маркуч помпата постоянно издава един слаб звук, който много ме дразни. Оригинален маркуч в Щатите има за около 120$, но не намирам търговец, който да ми го изпрати в България на прилична цена, FedEx услугата е 140$, а като се сложи ДДС и мито, цената идва почти като тази в България. Някой с опит с алтернативен маркуч или с поръчка от чужбина на прилична цена? Става дума за 53713-SDC-A02 или 53713-SDC-A52. Доколкото разбирам, първия вече не се произвежда и е заместен от втория. https://www.hondapartsnow.com/genuine/honda~hose~feed~53713-sda-a52.html
  12. Къде точно се полага, че моята е провиснала, отдясно доста?
×
×
  • Създай нов...