Jump to content

NOOB

Фен
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно NOOB

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic Coupe
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

2707 профилни разглеждания
  1. Ромпетрол 95 смятам, че е добре.
  2. Човека, който ти продаде колата...
  3. колега, DOT-a какъв е на гумите?

  4. И гумите са нови - не са само джантите
  5. Няма ли да стане ако измъкнеш леко гуменото оплътнение отпред и си пъхнеш ръката?
  6. Искрено ти съчувствам на теб и на всеки, на който се налага да се обръща към каквато и да е институция в тази държава...
  7. Значи при мен е подобно с багажника не съм го пробвал. Отключвам вратите и след известно време се заключват, АКО не поставя ключа или не остане отворена вратата за по-дълго време не съм засичал точно, но го прави само ако не е ключа на таблото в смисъл не е вътре в дупката . Вади акъла на хората постоянно д***а и ондата Мисля, че става въпрос за функция на алармата, която може да се спре. Идеята е следната - без да искаш спираш алармата, ако не се отвори врата до 20-ина секунди се самозаключва за да не остане колата отворена. Ако отвориш някоя врата, тази функция трябва да се изключва. При мене и багажника ако се отвори се изключва. Може би, алармаджията не си е свършил работата като хората. Ако е така няма защо да се притесняваш за ключа, защото няма как да се озове в колата ако не отвориш врата. Освен, разбира се, ако ключа не ти е отделно от дистанционното на алармата Хайде сега и от мен 1 въпрос - искам да сложа климатик на купето - фабрично е без. Някой да знае кой мога да питам дали е възможно?
  8. Ако смятате, че може, от каква точно хонда да търся? Как да разбера кои са съвместими?
  9. Здравейте колеги, Искам да попитам възможно ли е да се сложи климатик на автомобила ми (фабрично е без).Ако да, какви опции имам и колко ще ми излезе горе-долу? Ако някой е правил подобно нещо в София, ще съм благодарен да ме насочите към добър сервиз.Колата е Honda Civic Coupe – 2002 година - DX. Благодаря предварително.
  10. Колега, не искам да те отчайвам, но не разчитай много на КЗП. Допитах се до тях при случай в който смятам, че застрахователя ми не спази задълженията си по полицата. След като не ми отговориха първия месец, им писах оше 2-3 пъти. След около 2 месеца получих потвърждение, че са получили жалбата ми и че я изпращат на незнам кой си за разглеждане. Това доста ме окуражи, защото вече бях ги отписал... В крайна сметка, получих писмо от въпросния господин, след около още месец - два, в което по много сложен начин ми беше обяснено, че нищо не могат да направят и ако искам да си търся правата в съда.Извод - за мене това е още една безполезна и невероятно бавна институция.Успех, дано все пак на теб ти помогнат.
  11. Запали от раз ама се гоних 15 мин. с бели мечки вътре
  12. Благодарско,Добре ли работят? Имаш ли нещо номер, име?
  13. Здравейте колеги, След близка среща с баничарка се отървах със сцепена и ожулена задна броня, също така датчиците на парктроника напреднаха към купето на колата. Въпроса ми е, знае ли някой къде мога да оправя всичко - да се залепи бронята, да се пребоядиса (както трябва) и да се оправи парктроника, че новата броня в Бултрако е малко солена? Не съм сигурен какво става под бронята, но може и да има още нещо за дооправяне... Прилагам и снимков материал. Благодаря предварително.
  14. Смених го преди 2 седмици. Освен от бензина да е... не знам
×
×
  • Създай нов...