Jump to content

Ice 6

Фен
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Ice 6

 • Rank
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  Sofia

Recent Profile Visitors

2438 profile views
 1. Благодаря колеги, ще се опитам да достигна до лампата:)
 2. Моля да изтриете тази тема, защото се дублира.
 3. Точно така - отпред, малко по-наляво и по-надолу от ключа е знака за чека. Ако се гледа отзад трябва да се пада между двете лампи в дясно на схемата. Дори махнах задния капак на километража за да проверя дали все пак на платката има дупка, а на капака няма, защото да реяем не е най-висок клас на оборудване, НО нямаше дупка.
 4. Мерси, таблото го свалих днес много лесно - за около 5 минути и смених всички крушки. На лицето на километража виждам, че има знак за чек диджит, но на гърба просто няма крушка на това място. Дори в схемата за този километраж, на гърба има само 2 крушки.
 5. Здравей. Грешката е P0325 Knock Sensor 1 Sircuit Malfunction (Bank 1 or Single Sensor) Прочетх, че тази грешка може да означава много неща. Относно крушката, наистина не мога да намеря такава, а и днес смених всички крушки...
 6. Колеги, днес смених всички крушки и все още не свети. Мислих да не би да има вероятност чека да се спира софтуерно...? От вчера търсих клипове и схеми за да открия крушка, която е само за чека, но се оказва, че такава няма. Най-близката крушка е тази на имобилайзера (примигва зелен ключ), и като махна крушката ключа вече не свети. Просто няма крушка само за чека...
 7. Здравейте колеги. Не ми светва чека при даване на контакт. Имам колата от около месец, но чак сега забелязах. Помислих, че може би е изгоряла крушката, но се оказа, че чека няма отделна лампа. Възможно ли е колата CR-V 2004 да няма чек, при положение, че ясно се вижда на дисплея на километража, че има такъв знак? Възможно ли е джамбазите да могат да изключват чека?
 8. Здравейте колеги. Не ми светва чека при даване на контакт. Имам колата от около месец, но чак сега забелязах. Помислих, че може би е изгоряла крушката, но се оказа, че чека няма отделна лампа. Възможно ли е колата CR-V 2004 да няма чек, при положение, че ясно се вижда на дисплея на километража, че има такъв знак? Възможно ли е джамбазите да могат да изключват чека?
 9. Здравей, искам да поръчам двигателно масло, маслен филтър, въздушен филтър и масло за диференциала за Хонда црв 2.0 бензин 2004г. Какво ще ми препоръчаш? Данни за доставка : София, кв. Слатина, Офис на Еконт с адрес ул, Куклата 15 Георги Златанов 0898 450 473
 10. Diez, точно това ще направя - карам си и се наслаждавам на хубавата кола, а ако излязат ремонти ще се плаща:)
 11. Да ти кажа nupi, всичко е въпрос на късмет. Надявам се да съм попаднал на читава кола и да ме вози няколко години безпроблемно. Все пак ще проверя километрите от любопитство, не че има някакво значение тъй като вече съм купил колата:) Важното е, че за момента по моя преценка на НЕ майстор, колата и окачването са ок, а мотора не се чува:)
 12. И аз се притеснявах за ръжда и изричн попитах продавача дали е с ръжа - устно, и писмено ми потвърди. Оказа се, че има едно петно като на колегата Carpera на едната греда отдолу. Относно поддръжката, заради това, което съм чувал и чел - за теxния преглед MFK ме накара да търся кола от Швейцария. Освен това, доколкото знам, глобата им за връщане на километри е 250 000 франка, и вероятността да го правят е малка. Моята по километраж е 132 000 километра с MFK до 2020. Взех я на доверие, че километрите са така, но днес ще направя проверка по VIN номер за да видя дали наистина е така:) Относно валовете - ще проверя.
 13. Мерси колега. Колата си я харесах от Autoscout.ch и си я поръчах от автокъщата в Швейцария. Иначе имам приятел от Горубляне, който ми помага с транспорта и митото. Дано да ме слуша:)
×
×
 • Create New...