Jump to content

Ice 6

Фен
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно Ice 6

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia

Последни посетители

3118 профилни разглеждания
  1. Благдаря колеги. Пробвах, и наистина на изгасени фарове не се включват пръскалките на фаровете. Възможно е и да е поради това, че напълних почти до горе казанчето. Ще видя дали след като падне нод средата ще спрат да пръскат. От март месец карам колата, и не ми се беше случвало това. Лека вечер на всички:)
  2. Здравейте колеги. Вчера налях течност за чистачки, и вече Не мога да спра пръскалките на фаровете - когато пръсна течност върху стъклото, пръскат и пръскалките на фаровете. Не мога да ги изолирам, и ми правят целия капа и цялата предница в пяна. Знае ли някой как да ги спра?
  3. Здравей колега. В сервиза го направиха и не знам дали е било лесно. Сложиха ми от Honda HRV и дори сега звука от мигачите е по - мек:)
  4. Колеги, беше релето:) Моля да закриете темата.
  5. Четвъртък ще я карам на сервиз - дано да раберем откъде идва. Най-вероятно е от релетата...
  6. Здравейте колеги. Имам следния проблем със CR-V 2004 - от 2 дни, откакто стана топло мигачите не ми работят. Сутрин и вечер, когато е по-хладно работят, но стане ли топло и когато колата се нагрее, престават да работят. Аварийките работят без проблем. Имал ли е някой подобен проблем?
  7. Благодаря колеги, ще се опитам да достигна до лампата:)
  8. Моля да изтриете тази тема, защото се дублира.
  9. Точно така - отпред, малко по-наляво и по-надолу от ключа е знака за чека. Ако се гледа отзад трябва да се пада между двете лампи в дясно на схемата. Дори махнах задния капак на километража за да проверя дали все пак на платката има дупка, а на капака няма, защото да реяем не е най-висок клас на оборудване, НО нямаше дупка.
  10. Мерси, таблото го свалих днес много лесно - за около 5 минути и смених всички крушки. На лицето на километража виждам, че има знак за чек диджит, но на гърба просто няма крушка на това място. Дори в схемата за този километраж, на гърба има само 2 крушки.
  11. Здравей. Грешката е P0325 Knock Sensor 1 Sircuit Malfunction (Bank 1 or Single Sensor) Прочетх, че тази грешка може да означава много неща. Относно крушката, наистина не мога да намеря такава, а и днес смених всички крушки...
  12. Колеги, днес смених всички крушки и все още не свети. Мислих да не би да има вероятност чека да се спира софтуерно...? От вчера търсих клипове и схеми за да открия крушка, която е само за чека, но се оказва, че такава няма. Най-близката крушка е тази на имобилайзера (примигва зелен ключ), и като махна крушката ключа вече не свети. Просто няма крушка само за чека...
  13. Здравейте колеги. Не ми светва чека при даване на контакт. Имам колата от около месец, но чак сега забелязах. Помислих, че може би е изгоряла крушката, но се оказа, че чека няма отделна лампа. Възможно ли е колата CR-V 2004 да няма чек, при положение, че ясно се вижда на дисплея на километража, че има такъв знак? Възможно ли е джамбазите да могат да изключват чека?
×
×
  • Създай нов...