Jump to content

javor_vd

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно javor_vd

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Accord '03 2.4i
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    София

Последни посетители

1568 профилни разглеждания
  1. Повдигам темата с молба, ако някой колега в София може да услужи с централен дисплей за проба. Мога да дойда с моя автомобил и няма да отнеме повече от 10мин, тъй като при мен всичко е разкачено, само вадя, включвам и тествам. Благодарности на crown_bg, който услужи с малък дисплей за проба, но се оказа, че не е от него. Благодаря.
  2. Може би. Между другото четох твоя тема за преминаване от при-фейс към фейс навигация, но файловете с подробните описания не са налични. Има ли как да ги кажчиш обратно в темата или да пратиш линк да прочета, че ми стана много интересно. Благодаря
  3. за жалост нямам нави DVD диск и нямам достъп до никакви менюта. П.С. Ако някой продава ориг. диск с навигация за при-фейс модела, искам да го купя, тъй като от време на време ми се налага да пътувам в чужбина и би било добре да го имам. Моля пишете ми на лично.
  4. Здравейте колеги, Имам проблем с моя Акорд (2.4 бенз с нави, при-фейс), а именно, че нямам индикация на зададената температура на климата и не мога да открия проблема. Крачетата на самия дисплей са презапоени и проблема не е от това. Правих тест на дисплея - всички сегменти светят. След тест на аудио юнита ми излезнаха два проблема - AC NG и MON NG (виж снимките). За жалост менюъла на jdmfsm.info не е съвсем пълен и съветват проверка на конекторите на средната конзола с аудиото/навигацията - всичко е проверено и всеки конектор инспектиран. Доста четох за тези дисплеи, но никъде не срещнах подобен проблем. Подозирам, че нещо е въртяно с дисплеи и юнити и малкия ми дисплей е може би от дизел или фейслифт и затова я няма тази индикация. Климата, тъча, всичко работи без проблеми. С HDS можех да тествам автоматичната функция на климата - no DTS. Въпроса ми е, има ли някой (в София) с прифейс модела, при който да тествам с неговия малък дисплей и съществува ли pdf менюъл (като от едно време) за европейския акорд, че намирам само за американския и той не върши работа. Благодря.
  5. Колеги, сходен проблем имат сивиците 8-ма, даже от Хонда са пуснали сървис бюлетин за решение на проблема. В 80% от случаите сървис бюлетина помага. Не изисква закупуване на нови части. В английския форум, това е доста дискутирано, много хора намират тези болтове направо хлабави. За останалите 20% при които бюлетина не помага, продават т.нар. rigid collar. Под клипчето съм качил и бюлетина. HUK000000001136.pdf
×
×
  • Създай нов...