dragomir375 2 #1 Публикувано 23 Януари, 2014 Здравейте, наскоро имах проблеми с предните плафони на тавана, когато копчето е на DOOR и отворя вратата ми светваше само плафона от шофьорското място. Отворих капачките и поразмърдах малко лампичката с пластинките където се държи и видях, че прекъсва и реших, че е някои лош контакт. Почнах да разглобявам Развъртях 2 та болта и излез-на това което виждате на снимката Както виждате на снимката има 2 пластини които трябва да се натиснат за да излез-не от другата страна ги има също. След като го откачите отделяте голямата част от малката и сега по лесно можете да махнете буксите. В ляво на голямата част има също букса която трябва да премахнете. Обърнете внимание, че в дясната дупка където влиза болта има пластинка която взима минуса от там (–) (аз първоначално се шашнах и помислих, че сам ги прецакал повече вместо да ги оправя) Реших да ги при-поя както виждате на снимката, но проблема си остана и даже по лошо не искаше да светне дори и като го примърдвам с ръка когато е на DOOR След това отново с поялника реших да издърпам малко крачето навънка (почти половината ) и отново проба. За мои късмет стана всичко си работи като ново, но до кога ......... Поздрави и успех на всички. ( Реших да пиша как успях да си оправя проблема с плафоните ако модела тора сметне за ненужно, да я изтрие. ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #2 Отговорено 26 Септември, 2020 Здравейте и аз имам проблем с предния плафон, понякога свети понякога не. Когато гу пусна да свети за осветление, а не на отворена врата работи, като го изкася и отворя вратата не иска. Понякога свети левия, понякога десния. Понякога нито един не свети. Замерих с мултицет, сега на десния идва 12в, но на левия не, при натискане на бутона за светване и на на него идва 12 волта. Някакво решение? Може ли отново снимките, понеже в момента не се виждат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #3 Отговорено 26 Септември, 2020 Сложих сега нови крушки, но не е от тях, почистих клемичките, напръсках с контактен спрей. Резултата е такъв, само дясната се включва при отваряне на вратата. Лявата не иска и не иска. От дясната страна има ушенце и от там през болта взима маса. На дясната няма такова уше. Дете крушки работят при включване ръчно. Нещо бутона на лявата ли прави бела не мога да разбера. Понеже като го натискам няколко пъти и пресвета, но после пак угася. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 445 #4 Отговорено 26 Септември, 2020 От бутона е. Моя съм го правил нещо, ама какво беше не помня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #5 Отговорено 26 Септември, 2020 Да и аз сега пробвах не натискам бутона да светва а настрани към крушката и светва тогава но лримигвя, което ме навежда на мисълта за лош контакт. Как се демонтирва бутона, гледам се продават отделно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 445 #6 Отговорено 26 Септември, 2020 Някъде из форума бях мернал линк за тия бутони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #7 Отговорено 26 Септември, 2020 Пуснах търсачката нищо не намирам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #8 Отговорено 26 Септември, 2020 Ето,заповядай: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #9 Отговорено 26 Септември, 2020 @JHM Благодаря, но мене ми трябва как се отделят самите бутони от платката, а не как се свалят стъклата да сменя крушките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draiman90 35 #10 Отговорено 26 Септември, 2020 Сваля се плафона(целия) и ще видиш как Не е сложно.Копчета или от морга или цък 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове