phh 0 #1 Публикувано 7 Януари, 2016 Накратко имаше изгоряла крушка и се опитах да я заменя с една малка лед лента за 12в, но след няколко секунди всичко в купето изгасна, не може и ръчно да се пусне от бутоните до огледалото, на тавана и в багажника. Не е от бушоните под волана, тогава какво остава-имало някакви модули, релета помагайте! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #2 Отговорено 7 Януари, 2016 Предпазителите в двигателният отсек прегледа ли ги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
freesoul 125 #3 Отговорено 7 Януари, 2016 При мен се случи нещо подобно след смяна на крушката с лед-такава. Като я сложих не светна и си помислих, че просто е боклук. Извадих я един-два пъти и после тръгна. Помислих си, че нещо не е контактувало, но после се случи същото и с плафона в багажника. Сложих, не тръгва, махнах я - пак не ще. После тръгна сама нз защо се получава така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
phh 0 #4 Отговорено 7 Януари, 2016 Къде се намират предпазителите при двигателя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petar1001 0 #5 Отговорено 14 Януари, 2016 НАМИРАТ СЕ ОТЛЯВО МИСЛЯ ,ЧЕ ДО АКУМУЛАТОРА ТАМ СА И РЕЛЕТАТА .УСПЕХ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #6 Отговорено 14 Януари, 2016 На моето CR-V 2 също не му светят плафоните. В кутията при двигателя имам предпазител за плафоните. На същия предпазител е "вързана" и задната чистачка, т.е. ако е изгорял не работи и задната чистачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
phh 0 #7 Отговорено 14 Януари, 2016 Оправих ги - изгорял бушон 7.5А при двигателя. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lazidu 0 #8 Отговорено 30 Март, 2017 Здравейте колеги,от скоро съм и аз собственик на Хонда ЦРВ 2000г.и сега още я разучавам,проблем имам с осветлението на купето,т.е.като отворя вратите плафона средния не свети,свети само на постоянно включен,разглобих го,значи по единия идва ток, но по другия няма нищо,та въпроса ми е,дали някой е имал този проблем,и откъде минава захранването за средния плафон,и как мога да го оправя като се отвори вратата да свети плафона,и просто не зная дали този плафон е вързан към някакъв датчик който примерно след 10 секунди да гасне,или веднага трябва да гасне,след като се затвори вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #9 Отговорено 30 Март, 2017 Здравей колега, честита придобивка и много безаварийни с нея. Преди 2 години по едно време и при мен се получи този феномен, свети само на постоянно а при отворена врата не. Преди го нямаше този проблем. Аз реших проблема по следния начин: - Предположих, че проблема е от ключа на вратата и за това откачих плафона и пуснах директен кабел от датчика първо от едната врата после от другата и разбрах от коя врата кабела се е прекъснал. След това от този датчик кабела го прекарах през колонката между вратите и после под тавана и до плафона, и вече няма проблем. Поне разбрах, че един кабел от някоя врата да се прекъсне и след това която и врата да отвориш не свети плафона. Дано съм ти бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lazidu 0 #10 Отговорено 31 Март, 2017 Благодаря ти колега, предполагам че казваш датчик /машинката на вратата/? Има такъв датчик, който се намира в таблото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #11 Отговорено 2 Април, 2017 След някоя година почнаха да махат бутоните от колонката, които регистрират затворена врата и ги преместиха в самата брава. Бутонът управлява индикацията в таблото и електроника , която пуска плафоните да светнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nightfighter 43 #12 Отговорено 2 Април, 2017 При ЦРВ 2000 година, осветлението в купето се управлява от модула за централно заключване, намиращ се в шофьорската врата. При отключване лампата трябва също да светне, както и при отворена врата. Обикновено проъта е в това модулче! Аз го разреших със замяната му с друго и все се каня да намеря кой елемент в предходното не работи( вероятно някой транзистор или диодния ключ), но засега не ми е останало време да се занимавам с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DOXATA 102 #13 Отговорено 3 Април, 2017 При мен осветлението светва при отключване, а при отваряне на врата загасва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #14 Отговорено 3 Април, 2017 Трябва чак като затвориш, да угасне... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lazidu 0 #15 Отговорено 3 Април, 2017 Благодаря ви колеги,ще го видя това това модулче. Аз имам, обаче, бутони на вратата ,ще ги проверя и тях. Приятен ден на всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове