StormTrooper 4 #1 Публикувано 7 Януари, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги. Загледал съм едни джанти 15 цола, 4х100 но са с ET-25. Въпроса ми е ще опират ли в калниците или ще има ли проблеми като цяло. Окачването ми е стоково. Сега съм с железни джанти, нормални, предполагам са с ET-45 Редактирано 7 Януари, 2016 от StormTrooper Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #2 Отговорено 7 Януари, 2016 Забравих да спомена, ширината на джантите е 7 инча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EKowner 18 #3 Отговорено 7 Януари, 2016 Аз до колкото знам ет35 7ж е максимума за да не ти опира ет25 вероятно ще опират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #4 Отговорено 7 Януари, 2016 http://www.1010tires.com/Tools/Wheel-Offset-Calculator# Пробвай с този калкулатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #5 Отговорено 7 Януари, 2016 От опит казвам, на англичанка и на 6 хеч, тоя размер опира в задните кланици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #6 Отговорено 7 Януари, 2016 Дори на стоково окачване ? Чувал съм че ако се изчука калника отвътре(то е с някво специално устройство което се закача за главината) нямало да опират но аз нямам намерения да правя това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #7 Отговорено 7 Януари, 2016 Гумите на тея джанти(с ЕТ-25) са 195/55. Ако се сложат по-ниско провилни(например 195/50 или 195/45) ще има ли опиране пак? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #8 Отговорено 7 Януари, 2016 Аз говоря, че съм тествал на стокови окачвания и с гуми 195/50 за други не знам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FreddyGunner 24 #9 Отговорено 7 Януари, 2016 Здравей колега. Аз съм 195/50/15 7J ET25 и стоково окачване.. седнем ли повече от двама в колата опира яко и на най малката неравност. Като съм сам ако настъпвам много само тогава се усеща.. но не е препоръчително специално за лятото минавам на 14" по тесни.. хем да не опира.. хем разход.. хем вървеж Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StormTrooper 4 #10 Отговорено 7 Януари, 2016 Благодаря за отзивите колеги! Ще търся по тесни джанти тогава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #11 Отговорено 19 Януари, 2016 15ки на ет25 7ж за да опрът в калника трябва да свалиш колата прекалено много,а до колкото разбрах ти си с стоково окачване и няма да имаш никакви проблеми аз съм с такива на 6та хеч и със ниски пружини пак не опират гумите са 195/50 15 както прецениш сам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RusArt 0 #12 Отговорено 7 Февруари, 2016 Прекалено малко ет поне 32 и на горе за да се прибират под калника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове