BroNx 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2016 Проблема възниква само при мокро време когато вали. Интересното, е че в тези снегове нямаше проблем. Смених кабели на свещи, както и акумулатор. При опит да запаля, стартера върти без проблем, също така има и достатъчно ток, колата обаче въобще не пали. Ако някой се е срещал с подобен проблем, моля за помощ. Колата просто умира в това време. Като спре да вали и всичко изсъхне и се оправя и пали от раз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 7 Януари, 2016 Дистрибуторна капачка. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bmw killer 24 #3 Отговорено 7 Януари, 2016 Колега и аз мисля,че е от дистрибуторната капачка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 7 Януари, 2016 Мда,най-вероятно е капачката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #5 Отговорено 7 Януари, 2016 (Редактирано) Дистрибуторната капачка ще я провериш като на работещ двигател я пръскаш с вода от пулверизатор. Ако почне да прекъсва и да гасне начи е виновна. При мен беше същото само в дъждовно време, явно много влага е пропускала. Редактирано 7 Януари, 2016 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BroNx 0 #6 Отговорено 7 Януари, 2016 Даммм, напълно възможно е. Сега я погледнах и на места е покрита с влага. Спомням си, че преди време бях скъсал маркуча на водното съединение точно под нея. Възможно е при огромното налягане да се е набило в нея антифриз. Като почивам, ще я отворя и почистя и изолирам от влагата. Благодаря за бързите отговори колеги. Дано да е там проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #7 Отговорено 7 Януари, 2016 Капачката има и уплътнение! Възможно е антифриза да го е прецакал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър хонда сивик 1.5 90 0 #8 Отговорено 7 Декември, 2016 Колега, имам същия проблем много рядко, но ми се е случвало,когато е много влажно да не запаля. Разбрах, че проблема ми е от дистрибуторната капачка, смених я, но ми се струва, че зяпа. Та въпросът ми е: проблем ли ще е да го намажа със силикон, да го запечатам да не влиза влага? Дали пречи така да се затвори и уплътни с силикон ? Ето една снимка, става въпрос на мястото на зелената черта да го намажа с силикон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове