icaka88 0 #1 Публикувано 4 Януари, 2016 (Редактирано) Централното неможе да повдигне чопа или да го смъкне леко се помръдва само и сас клуча не става нито на рака даго издарпвам или натисна казаха ми ,че машинката замразнала става въпрос за предна лява врата моля помогнете предварително благодаря хонда црв 2000г . Редактирано 4 Януари, 2016 от icaka88 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 4 Януари, 2016 (Редактирано) щомсатиказаличемашинкатаезамръзналаземиедноканчегорещаводаияполей Ако не се получи по този начин (със сигурност няма да се получи, по-добре не пробвай), ще се наложи да разглобиш вратата, да огледаш дали всичко по механиката около ключалката е наред. Ако е наред, сваляш машинката, установяваш, какъв й е проблема и го отстраняваш, или я сменяваш с нова. Успех. Редактирано 4 Януари, 2016 от Krasi-mir 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icaka88 0 #3 Отговорено 4 Януари, 2016 Но немога да махна кората като не се отваря вратата много кофти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #4 Отговорено 4 Януари, 2016 Оппа ... момента с отварянето на вратата ми е убегнал Съжалявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaExplorer 250 #5 Отговорено 4 Януари, 2016 Влез през дясната врата, подгрей си купето с парното и си готов. Пробвано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icaka88 0 #6 Отговорено 4 Януари, 2016 Пак не става самата машинка заби и два дена се мъча сас това просто механизма е забил и не мога да отворя да разглобя вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko__2002 32 #7 Отговорено 4 Януари, 2016 (Редактирано) Абе Краси на теб да не ти е замръзнал спейса бре? "щомсатиказаличемашинкатаезамръзналаземиедноканчегорещаводаияполей" изкривиха ми се очите докато разбера какво си написал Може да е защото още не си си избрал отоплителен уред Колега ако ти е замръзнала машинката щом се загрее хубаво купето трябва да отпусне. Редактирано 4 Януари, 2016 от koko__2002 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #8 Отговорено 4 Януари, 2016 Краси просто иронизира правописа на колегата, но все пак му отговори Sent from my LG-D855 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове