Jump to content

icaka88

Фен
 • Мнения

  8
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно icaka88

 • Ранг
  Начинаещ

Profile Information

 • Пол
  Мъжки
 • Място
  shumen
 1. За колко време идват и незнам как да поръчвам.
 2. Какви да купя или , ако някой продава да пише.
 3. Проблем със запалване

  А това,че го спояват няма ли да помогне или е заминало. От него ли е 4е помпата ту трагва и после спира много благодаря предварително. Става въпрос за Хонда црв 1ва генерация 147к.
 4. Проблем със запалване

  Здравейте колеги и при мен така се получи и не знам къде е проблема ту пали ту не .И като е студена няма проблем но загреели на бензин трудно докато не чуя помпата не пали.И като съм на газ неще да обарни на бензин забива като истини се оправя .
 5. Пак не става самата машинка заби и два дена се мъча сас това просто механизма е забил и не мога да отворя да разглобя вратата.
 6. Но немога да махна кората като не се отваря вратата много кофти
 7. Централното неможе да повдигне чопа или да го смъкне леко се помръдва само и сас клуча не става нито на рака даго издарпвам или натисна казаха ми ,че машинката замразнала става въпрос за предна лява врата моля помогнете предварително благодаря хонда црв 2000г .
 8. Машинката на шофьорска врата ел прозореца се прецака като запре малко и спира ни на горе ни на долу като и помогна малко няма проблем . Нали има някаква заштита когато е наи горно полужение да спира можели да се оправи или дами кажете ако някои има или продава ще сам много благодарен .
×