Jump to content
Soichiroo

Honda Civic LX-usa

Recommended Posts

Здравейте колеги.

Някой има ли си на идея за състоянието на тази кола и още повече как седят нещата с тенекии,фарове,стопове,брони и тнк.

Гледам,че отпред прилича на стандартната шеста генерация,но отзад е с други стопове, с кой двигател е и тнк.Като цяло някой отзиви за тази модификация да ми дадете.

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441804929782972&slink=bqfof6

Поздрави.

Редактирано от Soichiroo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно d16y7. Отпред е фейслифтова 6-та, само решетката има разлика и то в емблемата. Отзад мисля, че ако се смени капака на багажника и стоповете може да се премине към нормален седан 6-та, но не съм 100% сигурен.

Колата май е форумна, освен да изчакаш колегата да се включи с повече разяснения.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На една от снимките чек-а се вижда, че свети. Това предполагам е от газовата, която най-вероятно е обикновена. Иначе изглежда добре по снимки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги.Говорих с колегата днес.Казва,че всичко е наред и колата няма и точка ръжда.Утре щях да отида да видя как седят нещата,но той е на работа и може в сряда, така,че живот и здраве в сряда сме в Варна дано е читава и да се разберем да стиснем ръце.

Единствено което не е добре е това,че е с обикновенна газова,но може и да го разкарам или да го ползвам много рядко или най вероятно да му сложа един газов инжекцион ще мислим.Това което виждам на снимки и на приказки окото ще каже по нататък..Не съм видял снимка на двигателя...Има и теглич мисля който вероятно ще разкарам ако ,я взема разбира се.Да не говорим,че нещата на снимка много често се разминават от реалността.

Поздрави и благодаря на всички за мненията.

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги някой от София да е ходил да гледа тази хондела   http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448281833267865&slink=bzq7yb

Изглежда много запазена само ме притеснява,че е 1.4.И цената е добра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 години взех 1.4 90 коня хедж, неразличим от нов, италианка - без ръжда за 3100, 99та. И то от Горубляне. Лично цената ми се вижда висока.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със канадката какво стана

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...