Soichiroo 80 #1 Публикувано 16 Декември, 2015 (Редактирано) Здравейте колеги. Някой има ли си на идея за състоянието на тази кола и още повече как седят нещата с тенекии,фарове,стопове,брони и тнк. Гледам,че отпред прилича на стандартната шеста генерация,но отзад е с други стопове, с кой двигател е и тнк.Като цяло някой отзиви за тази модификация да ми дадете. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441804929782972&slink=bqfof6 Поздрави. Редактирано 16 Декември, 2015 от Soichiroo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #2 Отговорено 16 Декември, 2015 Най-вероятно d16y7. Отпред е фейслифтова 6-та, само решетката има разлика и то в емблемата. Отзад мисля, че ако се смени капака на багажника и стоповете може да се премине към нормален седан 6-та, но не съм 100% сигурен. Колата май е форумна, освен да изчакаш колегата да се включи с повече разяснения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #3 Отговорено 17 Декември, 2015 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=98778 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijane 446 #4 Отговорено 17 Декември, 2015 На една от снимките чек-а се вижда, че свети. Това предполагам е от газовата, която най-вероятно е обикновена. Иначе изглежда добре по снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 17 Декември, 2015 А защо не говориш директно с колегата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 17 Декември, 2015 Здравейте колеги.Говорих с колегата днес.Казва,че всичко е наред и колата няма и точка ръжда.Утре щях да отида да видя как седят нещата,но той е на работа и може в сряда, така,че живот и здраве в сряда сме в Варна дано е читава и да се разберем да стиснем ръце. Единствено което не е добре е това,че е с обикновенна газова,но може и да го разкарам или да го ползвам много рядко или най вероятно да му сложа един газов инжекцион ще мислим.Това което виждам на снимки и на приказки окото ще каже по нататък..Не съм видял снимка на двигателя...Има и теглич мисля който вероятно ще разкарам ако ,я взема разбира се.Да не говорим,че нещата на снимка много често се разминават от реалността. Поздрави и благодаря на всички за мненията. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 6 Януари, 2016 Колеги някой от София да е ходил да гледа тази хондела http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11448281833267865&slink=bzq7yb Изглежда много запазена само ме притеснява,че е 1.4.И цената е добра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #8 Отговорено 8 Януари, 2016 Преди 2 години взех 1.4 90 коня хедж, неразличим от нов, италианка - без ръжда за 3100, 99та. И то от Горубляне. Лично цената ми се вижда висока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B.Pavlov 188 #9 Отговорено 8 Януари, 2016 Със канадката какво стана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове