lybo 0 #1 Публикувано 13 Март, 2007 Вапроса ми е следният: когато включа на задна не светват светлините а също неми работи габарита за мъгла. Проверил съм крушките не е от тях не е и от бушоните ОК са си????Ако някои има идея от какво мойе да е нека да пише pls!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #2 Отговорено 13 Март, 2007 (Редактирано) Ако имаш окъсен проводник, би трябвало или да ти присветват съвсем леко светлините, или въобще да не светнат. Пада ли ти акумолатора? Ако е от това, ще започне и да пада. Можеш да разкачиш плюса или минуса(няма значение) на акумолатора, и да го "почукаш" по електрода. Ако има искри, значи има товар по веригата. По принцип при поставяне на клемите, не трябва да има каквато и да е било искра. Може и да не е от това, но е една от възможностите. Редактирано 13 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 13 Март, 2007 Заминал ти е датчика за заден ход,който е на ск.кутия Прилича на свещ и влиза в ск.кутия. С два кабела мисля беше,на видимо място е и лесно се подменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
maskata 0 #4 Отговорено 14 Март, 2007 А маса стига ли до крушките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #5 Отговорено 14 Март, 2007 понеже имах точно същия проблем - датчика за задна беше повреден.А габарита за мъгла работи САМО при включени къси светлини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lybo 0 #6 Отговорено 14 Март, 2007 Mерси за помощта ще погледна този датчик защото май е от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #7 Отговорено 14 Март, 2007 Щом не ти работят и двете светлини, а до колкото си спомням и двете се намират на подвижния заден капак съветът ми е да провериш кабелите при згъвката на капака, там им е най-слабото място защото се прегъват много често. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #8 Отговорено 14 Март, 2007 Въобще светили са ти светлините за задна и мъглата, ако не са си щракни буксата при мен такъв беше проблема П.С. Преди да гледаш въпросният датчик виж дали работи мъглата на къси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lybo #9 Отговорено 15 Март, 2007 Въобще светили са ти светлините за задна и мъглата, ако не са си щракни буксата при мен такъв беше проблема П.С. Преди да гледаш въпросният датчик виж дали работи мъглата на къси Значи габарита за мъгла не работи на къси А ти за коя букса имаш в предвид да щракна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 206 #10 Отговорено 15 Март, 2007 Значи габарита за мъгла не работи на къси А ти за коя букса имаш в предвид да щракнаможе и да греша, но дали задните и мъглата не бяха на един бушон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lybo 0 #11 Отговорено 15 Март, 2007 Май са наедин бушон имам схемата кои за какво отговаря, обаче бушона си е здрав!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове