stalimirov 0 #1 Публикувано 30 Ноември, 2015 Здравейте, колеги, Накратко имах CRV1, с която се разделих по неволя и за спомен ми бяха останали едни оригинални 15ки стоманени джанти със зимни гуми. Понеже знам че този размер го дават като опция за CRV2, което карам вече 7-8 месеца, реших, че няма да има проблем да си ги ползвам. Вчера обаче при гумаджиите бях неприятно изненадан, когато момчето тръгна да слага зимните 15ки и се оказа, че джантата не може да пасне. Само да отбележа CRV2 2006-та, т.е. фейслифт. Въпросът ми е, възможно ли е нещо да са объркали или наистина дискът е по-голям след фейслифта и поставянето на джанти 15ки е невъзможно? Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 30 Ноември, 2015 Фейслифт няма с 15-ки. Нищо не е объркано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 30 Ноември, 2015 Да,грешката е вярна!Дисковете са ти големи отпред и е проблем.Вероятно си дизел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stalimirov 0 #4 Отговорено 30 Ноември, 2015 ОК, благодаря много за бързите отговори, комплектът е пуснат за продажба, а аз започвам търсенето на зимни гуми. И да, фейслифт, но с бензин - рядка порода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bongo789 163 #5 Отговорено 30 Ноември, 2015 дай цена... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #6 Отговорено 6 Декември, 2015 ОК, благодаря много за бързите отговори, комплектът е пуснат за продажба, а аз започвам търсенето на зимни гуми. И да, фейслифт, но с бензин - рядка порода Къдего намери трябва да почерпиш за тая порода която е в червената книга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове