Virgil 0 #1 Публикувано 26 Ноември, 2015 Колеги,проблемът е следният: тъкмо се връщам от майстор,че оборотите ми бяха отвратително ниски(до 500 стигаха),и решавам да си пусна парното че нещо ми е хладно. И се почннаха едни миризми на изгорели газове,мислех,че е от задръстването от предните коли. Ама като излязох от града същата работа карам 80-90,няма никой пред мен, амирише. Като пусна на студено обаче няма миризма! Някой има ли нещо на ум? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #2 Отговорено 26 Ноември, 2015 На изгорели газове ли ти мирише или на блато, гадно и т.н.? Случайно на парно да ти се запотяват прозорците? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Virgil 0 #3 Отговорено 26 Ноември, 2015 На газове е, ама само при включено на топло на студено няма ядове! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4 Отговорено 27 Ноември, 2015 А като обърнеш на вътрешна циркулация, пак ли ти мирише? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Virgil 0 #5 Отговорено 27 Ноември, 2015 Не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #6 Отговорено 27 Ноември, 2015 До колко знам, смучи свеж въздух долу отпред челното стъкло в дясно (пред пасажера). Виж дали генерацията ти е наред, да нямаш спукано някъде (огледай и колектора) и да вкарва от нея (въпреки, че би трябвало да вкарва и когато си наместил на студено). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Virgil 0 #7 Отговорено 27 Ноември, 2015 Ще проверя задължително, благодаря за насоките! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #8 Отговорено 27 Ноември, 2015 Провери и уплътнението върху което ляга предния капак,и отделя коша от пластмасовата решетка под предното стъкло,може оттам да ти смуче пушек от към двигателя при проблем с изпуск.с-ма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове