Whererabbit 0 #1 Публикувано 22 Ноември, 2015 Прегледах форумът и не можах да немеря тема, която да отговаря на моето търсене, затова пускам нова. Ако случайно има друга такава искрено се извинявам, че съм некадърен търсач Та купих си Хондата миналата година с някакъв акондуматор, който както се очакваше от някакъв акондуматор умря след една година ползване (колата е купена от джамбази преди 3 години с него, карана е от предния собственик 2 години и аз го лусках 1). Искам да си взема добър акондуматор, но не съм запознат какъв точно е ампеража и кои марки се препоръчват. Преди имах Мицубиши Галант и му бях сложил Банер, който беше страхотен, сега се колебая пак между Банер и Варта Силвър. Та какъв е апеража, препоръчителния стартов ток и стандарта на акондуматора? Багодаря на всички отзовали се! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #2 Отговорено 22 Ноември, 2015 (Редактирано) За част от въпросите се повдигна дискусия ето тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=99469&do=findComment&comment=1057445765 Амперажът явно е дискусионен, но за ICDTI, поне от Бултрако, за предлагания от тях оригинален е 74 Ah, за стартовия ток нямам идея, но вчера като изрових гаранцията на моя, видях, че като нов е замерен на 13.7V Редактирано 22 Ноември, 2015 от angello Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 58 #3 Отговорено 22 Ноември, 2015 Стартовия ток е добре да е, колкото се може повече за дизел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове