striking 3 #1 Публикувано 20 Ноември, 2015 Здравейте, искам да направя пълен преглед/диагностика на един Accord 7th/2005, но в района на В.Търново. Опитах се да намеря стари теми със сервизи, но не успях. Някой знае ли дали има добър сервиз, в който хората знаят какво правят и мога да им се доверя за преглед преди покупка? Ако има вече такава информация някъде, моля извинете ме и ме препратете с линк. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didipov 132 #2 Отговорено 24 Ноември, 2015 По-удачния вариант според мен е да намериш някой отзивчив съфорумник, с когото да погледнеш въпросната хонда. До колкото знам в района на Търново няма официален сервиз и по тази причина където и да я закараш ..... ще я погледнат отдалеч визуално и ще ти вземат паричките. Но решението все пак си е твое. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #3 Отговорено 24 Ноември, 2015 Мога да те насоча към човек, който най-вероятно може да ѝ направи компютърна диагностика. Той се занимава и с ремонти, но няма подемник и няма да може да освободи колелата (само на канал ако те устройва). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
striking 3 #4 Отговорено 24 Ноември, 2015 Ами аз намерих един сервиз който май се занимава с Хонди - http://www.imi-bg.com/?lang=bulgarian Някой чувал ли е нещо за него? Иначе мен ми трябват хора, които се занимават с хонда, за да знаят къде и какво да гледат, и да могат да направят компютърна диагностика, но и да разбират кво пише на нея... а не само ами да няма грешки и това е. Защото поправете ме ако греша, но аз мога да си взема една букса и да си вържа телефона към колата и пак да прочета дали има грешки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове