Nikchy 0 #1 Публикувано 19 Ноември, 2015 Колеги пиша за първи път във форума но иначе следя темите като цяло Та моя проблем е следния колата в градски условия почти не се осешта,че има проблем ако не си карал точно тази кола не би ти направило впечатление,проблема обаче е осезаем когато караш извън града колата е тромава и мудна не варви както трябва на пета стига 4000 оборота и сичко свършва се едно с нож се реже.Сменил съм горивен филтър въздушен свещи сондата работи.Ако някои има опит с подобен проблем ще съм му благодарен за савета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д.Методиев 8 #2 Отговорено 23 Ноември, 2015 Карам б15з8 5-тата прави същото .Тя е икономична.А за вървенето нз... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skuck 44 #3 Отговорено 23 Ноември, 2015 Провери дали не ти е запушена генерацията (катализатор, крайно гърне). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #4 Отговорено 23 Ноември, 2015 На този етап ги проверих краиното и средното са добре краиното го видях с очите си за средното спецеалиста каза че е ок ,а катализатор нямам ,а що се отнася до тва че петата е за икономия съгласен ама преди месец варвеше на 5 със 6500 оборота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dctR 85 #5 Отговорено 23 Ноември, 2015 На 5та с 6.5к оборота? WTF? Колега сигурен ли си, че колата върви по асфалта, а не лети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #6 Отговорено 23 Ноември, 2015 Повече от сигурен имам го ма снимка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #7 Отговорено 14 Февруари, 2016 ключ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #8 Отговорено 14 Февруари, 2016 пропуснах да напиша че проблема излезе от температурен датчик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове