kvd74 646 #1 Публикувано 10 Ноември, 2015 Привет, интересува ме конкретната гума,дали някой я кара и дали има впечатления.По принцип си е марка,но прочетох и отрицателни мнения,модел е от началото на миналата зима. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #2 Отговорено 10 Ноември, 2015 Взимай ги ,като континентала са -много добри гуми .Пишат отрицателни мнения тез дето нямат амортисьори -вълшебни гуми няма . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #3 Отговорено 20 Ноември, 2015 Мерси за отговора колега. Мислех за нови гуми от този модел,но изпадна оферта за 4 бр.употребявани от предния модел Сноутрак 3,който ми харесва повече като шарка,и ги взех.Дот-а е 1713,едната гума от комплекта се оказа с 2514,което може да се тълкува по два начина,но както и да е.Гумите са само изцапани,колкото да се каже ,че са втора употреба,всички "мустаци" отстрани си стоят и са с 8мм.грайфер. Надявам се да ми вършат работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1863 #4 Отговорено 20 Ноември, 2015 Използвам същите на Есперото и се представят отлично. Не си сбъркал като си ги взел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове