ilko97 2 #1 Публикувано 4 Ноември, 2015 (Редактирано) Моето скромно возило - Honda Accord 2.0 Sport. Имам я от 9 месеца. В началото изглеждаше така Редактирано 4 Ноември, 2015 от ilko97 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #2 Отговорено 4 Ноември, 2015 За съжеление от сайта ми дава да качвам снимки до 2 МБ, а повечето, който имам са над 2МБ. Знаете ли как мога да им намаля МБ-те? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #3 Отговорено 4 Ноември, 2015 (Редактирано) Редактирано 4 Ноември, 2015 от ilko97 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #4 Отговорено 4 Ноември, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #5 Отговорено 4 Ноември, 2015 (Редактирано) Довечера ще добавя още няколко снимки с други промени по-колата, защото намалянето на МБ-те става малко бавно. Редактирано 4 Ноември, 2015 от ilko97 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 4 Ноември, 2015 Супер лесно е с paint, това си е вградена програма на Windowsa. Отваряш и цъкаш на лентата с менюто "resize", оттам сменяш пикселите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #7 Отговорено 4 Ноември, 2015 (Редактирано) 1/3 от колата беше пребоядисана(снимките са правени 1-2 месец след пребоядисването) Баня след поставянето на зимния комлект гуми/джанти Редактирано 4 Ноември, 2015 от ilko97 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #8 Отговорено 4 Ноември, 2015 Супер, браво. Харесва ми Тайп-С липа и как я пазиш чиста . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6018 #9 Отговорено 4 Ноември, 2015 До тук, добре. Остава да боядисаш предния лип в цвета на купето, или първо ще слагаш страничните прагове и допълнението към задната броня? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #10 Отговорено 5 Ноември, 2015 На мен ми е интересно как изглежда от страни с джантите от Сивик, от горните снимки на автомивката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #11 Отговорено 5 Ноември, 2015 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #12 Отговорено 5 Ноември, 2015 За сега не мисля да боядисвам лип-а, така ми допада повече. Поддържам я чиста, защото съм малко вманиачен на тази тема. Затова предпочитам да си я мия сам, особено отвън. След имиване я оглеждам много добре и всяко петанце се премахва. Разбира се на другия ден отеклата се вода от номера, дръжките, капачката на резервоара се премахва. На автомивка ходя само когато е много мръсно вътре, защото немога да се справя, нямам нужните препарати(засега). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #13 Отговорено 29 Ноември, 2016 Първа проба на новите гуми, доволен съм. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #14 Отговорено 17 Март, 2017 За зимата колата бе оборудвана с жълти халогени Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilko97 2 #15 Отговорено 17 Март, 2017 От вчера с нов летен комплект гуми/джанти(5 лъчевите 16-ки с летни гуми се продават, но за това ще пусна отделна тема когато им направя хубави снимки) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове