Steven D 0 #1 Публикувано 4 Ноември, 2015 Искам да попитам за мнение някой монтирал ли е модул дневни светлини към дългите на honda hr-v 1.6 vitec 124ps Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #2 Отговорено 9 Ноември, 2015 Аз съм монтирал преди време на един Еспас. При хондата май се управлява /-/, така че нещата са по различни. . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ValMihov 20 #3 Отговорено 17 Ноември, 2015 Из квартала все по масов става един друг вариант: Слагат мощни (28-30 диода) диодни крушки на габаритите и си карат на габарити, без да пускат късите светлини, защото са доста ярки. На нашите коли модета на цокъла е Т10. И така от далече не бие на очи че си слагал нещо допълнително, което за някой би било повод да те спре за да проси 20лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #4 Отговорено 18 Ноември, 2015 Един път видях, едно хрв с диодни светлини за мъгла, ползваше ги за дневни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #5 Отговорено 18 Ноември, 2015 Да не съм бил аз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #6 Отговорено 18 Ноември, 2015 В Сопот ? Нямам идея. Я кажи как ги направи ? Моите халогени така или иначе са заминали... Стъкло не трябва нали ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 334 #7 Отговорено 18 Ноември, 2015 Ако ти се дават 30лв. - модул. Чиста работа. Монтажа дали по +, дали по - не е чак толкова труден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #8 Отговорено 19 Ноември, 2015 Не, през Сопот само съм минавал. Май не те разбрах точно....моите са от китайските и са външно монтирани. Първите които сложих издържаха 1 година и единият почна да свети слабо. Отворихме го и се оказа, че от влага платката се беше скапала. Вторите, вече подготвен със самовулканизираща се лента вече 2ра година не са мръднали. Монтираха ми ги на дървенишко шосе има едно магазинче за такива работи. Човека се постара и ги направи както трябва с реле, бушон и т.н. При включване на фаровете те гаснат, по мое желание. Проблеми с полиция не съм имал никога заради тях....ъъъ...и иначе де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mutafoff 8 #9 Отговорено 30 Ноември, 2015 Извинявам се предварително ако тук не е мястото за въпросът ми. Фаровете на моето HR-V светят точно пред муцуната на колата при положение,че са нагласени в най-висока точка от бутона в купето.Дали има някакъв вариант за ръчна настройка с цел повдигане , тъй като през нощта е потресаващо положението. Благодаря на всички откликнали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mutafoff 8 #10 Отговорено 30 Ноември, 2015 Извинявайте колеги, попаднах на един изчерпателен стар пост на Маркони в картинки. Всичко е ОК. Извинявайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове